«Det trådløse samfunn og livsmiljøet – En visjon i konflikt med biologien?», 11.11. 10:00 – 15:30

kollasj 2020 EFDu er velkommen til seminaret som går av stabelen den 11. november i Litteraturhuset i Oslo – hva enten du kommer til Litteraturhuset eller skal se det på nettet! Seminaret er annonsert på nettsidene til Litteraturhuset i Oslo: HER.

Arrangør: Foreningen for EMF-reform, v/ Einar Flydal i samarbeid med Z-forlag

Full omtale av programmet

Programmet for seminaret kan åpnes/skrives ut HER.

Lokale arrangementer

Hele møtet strømmes direkte på nettet HER. Du oppfordres til å arrangere et møte der du bor, f.eks. på ditt bibliotek! Det trengs bare en stor TV/prosjektor m/ PC og tilgang til Internett. Reklameplakat for møtet du arrangerer, finner du HER. Deltakerne kan sende spørsmål til foredragsholderne underveis.

Se på nettet, send inn spørsmål, diskutér med andre!

For å se møtet på nettet, trykk HER, så kommer du rett til YouTube-kanalen der du finner den direkte overføringen (på kanalen EMFacets). (Nettadressen står dessuten på Litteraturhusets side HER og på http://einarflydal.com.)

Ingen påmelding er nødvendig for å få adgang på nettet. Send spørsmål til panelet samme dag innen kl. 13:50 som epost til seminar11nov@emf-reform.org.

Diskutér med andre tilskuere på nett i chatboksen på YouTube så lenge sendingen går og resten av dagen.

Påmelding til Litteraturhuset

Du melder deg på i skjemaet nedenfor. Plakat for å reklamere for møtet finner du HER. Heng opp og del ut!

På grunn av koronatiltak må vi regne med at det kun er 50 plasser i Wergelandssalen i Litteraturhuset, Oslo. Påmelding og navneregistrering er påkrevet. Bekreftelse om at du har fått plass i salen, vil først bli sendt ut ca. 25. oktober. 

 

Forhåndsbestilling av høstens bok

Du kan nå forhåndsbestille cellefysiologen Susan Pocketts bok «Stråletåka – Helse- og miljøforurensningen fra mikrobølgene», Z-forlag. Du har du den i postkassa før seminaret for kr. 300.- (Listepris: 330,-) Boka viser – faglig sterkt, men lett i formen og med tung faglig bevisførsel – hvordan forsvars- og næringsinteresser har skapt og vedlikeholder et narrespill. Og den viser hvordan helse og miljø ofres ved at det jukses med forskningsvurderingene.

Bestiller du fra utlandet? Da trenger disse opplysningene:
Bankkonto: 6012.06.32216 (Nordea bank)
IBAN: NO7760120632216, BIC/SWIFT: NDEANOKK

Forlagets navn og adresse:
Z-forlag AS, Thomas Heftyes gate 29, 0264 Oslo
Kontaktperson: Per Christian Øiestad, post@z-forlag.no

Test