«Smartmålerne, jussen og helsa» – last ned boka her

Du kan laste ned hele boka – utredningen og vedlegget.

Last ned boka gratis her. Fra 15.08.2018 er en del småfeil og formuleringer rettet – uten betydning for konklusjoner. Oversikt over rettingene finner du her: Oversikt over rettelser til boka i ver. 2.01Du kan kopiere utredningen fritt så lenge den ikke utnyttes kommersielt.

Godt over
2642 Downloads

FORSIDEBILDE Grimstad&Flydal-Smartmålerne jussen og helsa Z-forlagBOKA ER UTSOLGT FRA FORLAGET. Du kjøper boka ferdig trykt direkte fra Z-forlag på http://www.z-forlag.no, eller i bokhandelen (ISBN 978-82-93187-39-4), så langt opplaget rekker. Prisen er 250 NOK.

Mer om utredningen

Tre advokater ved Advokatfirmaet Erling Grimstad AS har utredet juridiske sider ved AMS/smartmålere og helsemessige virkninger. Det gir viktige avklaringer å bygge videre på. Det er viktig å vite hvor man står før man går. Se kort omtale HER.

Både den juridiske utredningen og det omfattende vedlegget er tatt i bruk og skaper debatt. Denne boka gir viktige verktøy og bli en referanse framover for strømkunder, borettslag og sameier, såvel som for strømbransjen, helsesektoren og advokater. Den kan brukes til klagesaker, kurs og seminarer – og for nødvendige oppryddinger i strålevernet og i AMS-prosjektet.

Den juridiske utredningen ble til med innsamlede midler. Midler ble hentet inn på få dager i mai 2018, organisert av foreningen Stopp smartmålerne!. Nå er det bare å ta utredningen i bruk.

Overskudd fra salg av boka brukes til å spre utredningen og til nytt prosjekt.

Einar Flydal, 13.08. 2018