Foredrag om biologiske virkninger av IKT

NB! VENT LITT! DET TAR TID FOR BILDENE Å BLI LASTET OPP PÅ DENNE SIDEN.

Det fins svært mange videoer og foiler om biologiske virkninger av IKT (informasjons- og kommunikasjonsteknologi) og av elektromagnetiske felt ellers. Sjekk selv på YouTube og på nettsidene til interesseorganisasjonene Folkets strålevern og FELO! Forøvrig er der mye rart å finne på nettet. Nesten alt er på engelsk eller andre språk enn norsk, og ingen bibliotekarer sorterer eller vurderer kvaliteten.

Her finner du noen foredrag som jeg har holdt. Hvorfor samler jeg bare dette materialet, og ikke foiler og videoer fra andre kilder? Jo, av samme grunn som jeg samler mine bloggposter: Her har jeg – og du – oversikt over dem. Det er på norsk (eller med norsk tekst) og omhandler norske forhold. Det andre kan jeg ikke holde oversikt over. Du kan fritt kopiere og bruke deler av materiale, men ikke i publikasjoner: Jeg har ikke alltid oversikt over rettigheter til bilder som jeg tar inn i foredrag…

Dersom du ønsker meg som foredragsholder, kan du ta kontakt via skjemaet HER.

Foiler til foredrag holdt i Malvik og Bodø 3. og 4. desember 2019:
Foredraget i Bodø var et utdrag av foredraget i Malvik. Her er Malvik-versjonen:
EFlydal_foredrag på FELO julemøter_3. & 4.12.2019-Malvik og Bodø

 

Skjermdump-18.01.2019 , 11.43.35

Foiler til foredrag holdt i Haugesund for STOPP smartmålerne! den 16. januar 2018:
EFlydal20190116–Haugesund-Smartmålere og 5G-for PDF

Foredraget gir bred populærfaglig oversikt over feltet stråling og helserisiko, og forklarer i detalj hvordan smartmålere gir biologiske reaksjoner. Til sist en del om 5G.

Video av foredrag holdt på FELOs konferanse 1. desember 2017. Handler om paradigmeskifter generelt og paradigmeskiftet innen forståelsen av elektromagnetiske felt spesielt.

Skjermdump-25.11.2017 , 09.00.40

Foiler til foredrag holdt i Foreningen Tenner og Helse, Bergen 23.11.2017.

Dette foredraget gir bred oversikt over feltet stråling og helserisiko, og gir samtidig detaljer om hvordan det kan ha seg at smartmålere gir biologiske reaksjoner og hvorfor vårt statlige strålevern ikke aksepterer at det kan være slik. Framført tar dette foredraget innpå 3 timer med pause. Hittil har det vist seg å være interessant nok til at lengden ikke har vært noe problem for oppmerksomheten. Du kan laste det ned og gjenbruke det du vil.

Video av foredrag holdt i Melbu, august 2017.

Dette foredraget er på engelsk med norsk undertekst.
En svensk-tekstet versjon finner du her: https://www.youtube.com/watch?v=_Up8bqiJN2k&feature=youtu.be

En kommentar om “Foredrag om biologiske virkninger av IKT

Kommentarer er stengt.