SULTEN PÅ MER KUNNSKAP? HER ER BØKENE

Her bestiller du bøkene som setter mikrobølger og skitten strøm på agendaen – kanskje  IKT-æraens og “smart-samfunnets” viktigste miljøgifter. Se skjema under omtalene.

Nicholas H Steneck og Tom Butler: Debatten om mikrobølgene – Fra jakten på svar til bransjeforsvar, 2022, 544 sider, listepris kr. 460,-
En stor bok som kommer til å leve lenge og få strålingens skadevirkninger på helse og miljø på dagsorden!

Boka forteller historien om hvordan USAs strålevern for mikrobølger ble til, hvordan vi dermed fikk et strålevern som ikke verner, men skader. Den gjennomgår kunnskapen vi har i dag, og viser i detalj hvordan dagens forsvar av eksponeringsgrensene bygger på forskningsjuks og forvrengt informasjon.

«… det er en formidabel innsats som er lagt ned her.» Lars Klæboe, Strålevernet (DSA).

«Boka er spennende, nesten som en krim, men likevel faglig grundig. … Skadevirkningene på livsmiljøet er opplagt godt nok dokumentert til å begrunne tiltak.» Jørn Siljeholm, miljøkjemiker, fhv. leder av Naturvernforbundet.

Mer omfattende presentasjon av boka og forfatterne finner du HER. Denne boka bestilles ikke her, men hos bokhandlere, f.eks. på nettet HER.


De følgende bøkene kan du siden januar 2022 bare kjøpe her på denne nettsiden. For mer omtale av bøkene under og for annet materiell som du kan laste ned gratis, se HER.

Priser uten porto gjør det billigere å kjøpe flere: Portotillegget er kr. 100 uansett hvor mye du kjøper.

Arthur Firstenberg: Den usynlige regnbuen – Historien om elektrisiteten og livet, kr. 339,-.

Boka tar leseren med på en reise fra 1780 til i dag, en reise som er spennende, morsom og svært lærerik. Dette er boka som guider oss gjennom forskningen på hvordan strøm og stråling påvirker vår helse og vårt livsmiljø.


Susan Pockett: Stråletåka –  Helse- og miljøforurensningen fra mikrobølgene, kr. 230,-.

Dette er boka som viser hvordan telekombransjen forurenser livsmiljøet med pulser som påvirker biologien ned på cellenivå. Pockett viser fram forskningen, politikken, bevisene og jukset.


Einar Flydal og Else Nordhagen (red.): 5G og vår trådløse virkelighet – Høyt spill med helse og miljø, UTSOLGT. Kan lastes ned gratis HER.

Den store 5G-boka egner seg til folk som virkelig vil grave seg ned i detaljene på alle sakens mange områder – medisin, radiofysikk, juss, helsepolitikk, HMS, WHO, ICNIRP og hvordan grenseverdiene forsvares. Både lette og vanskeligere deler.


Einar Flydal og Else Nordhagen: Smartmålerne: Bevis til opplysning, rettsapparat og forvaltning (2022), (64 sider + 228 sider vedlegg) kr. 250,-

Her forklares både bevisene fra «Halden-saken» om AMS-målerne og helse, og en rekke nye bevis levert til anken som skal opp for lagmannsretten høsten 2022. Alle lenker til kildene er kortlenker, så de lett kan skrives av.

Kan også laste ned gratis HER, men er upraktisk på skjerm. Fordelen er aktive lenker.


Einar Flydal og Else Nordhagen: Smartmålerne, skitten strøm, pulser og helsa (2021), 285 s., kr. 150,- 

En innføring i problemene med helse, skitten strøm og pulsing, og hvordan strålevernet ikke beskytter mot helse- og miljøvirkningene.

Kan også lastes ned gratis HER.


Adv. Erling Grimstad og Einar Flydal: Smartmålerne, jussen og helsa (2018) UTSOLGT. 

Dette er innføringsboka, både i jussen og i helse- og miljøsidene ved AMS-målere. (64 sider + 228 sider vedlegg)

Kan lastes ned gratis HER.


“Debatten om mikrobølgene” bestiller du i bokhandelen. De andre kan du bare kjøpe her.

Du legger inn antall du bestiller av hver bok, fyller inn opplysningene, og noterer deg samlet pris. På hele bestillingen legges det et tillegg på kr. 100 for porto. Det lønner seg å bestille flere på en gang.

Når du har trykket på Send-knappen nederst, har du bestilt.  Du får kopi av ordren til eposten din. Bøkene sendes når betaling er mottatt.