Hjelp og kontakt

Har du spørsmål til meg, så bruk skjemaet under. Jeg svarer per epost, normalt i løpet av få dager.

Husk at jeg ikke representerer noen organisasjon. Dersom du trenger hjelp i forbindelse med el-overfølsomhet, bør du kontakte FELO, og ikke meg. Folkets strålevern driver også opplysningsarbeid og gir hjelp. Begge de to ville fått offentlig støtte hvis flere var medlemmer…

Dersom du trenger hjelp til å få utført målinger av elektromagnetiske felt eller få hjelp til å få dem redusert, bør du kontakte fagfolk som driver med slikt, f.eks. EMF-Consult A/S, eller andre du finner på FELOs lister.

Dersom du ønsker å kontakte meg, kan du bruke dette skjemaet:

Mitt svar kommer som epost direkte til deg – normalt i løpet av et par dager, eller i anonymisert (og forkortet) form på siden Spørsmål og svar om smartmålere m.m.

Oppdateringer:

Her legger jeg eventuelt ut informasjon om vesentlige endringer som kan gjelde flere bloggposter.

28.11.2017:

  • Mitt nyeste forslag til tekst i legeerklæring og til søknad om fritak fra smartmåler (AMS) finner du i denne bloggposten.
  • Nyeste versjon av den danske oversettelsen av EUROPAEM 2016-retningslinjene for forebygging, diagnostisering og behandling af EMF-relaterte helseproblemer og sykdomme finner du HER. Din lege kan ha interesse av å lese den!