5G-historier: legg inn og les dem her!

Nå rapporteres det akutte plager og skader knyttet til 5G i land etter land. Er det noe i det? Du kan bidra til at erfaringene samles. Det gjør du her.

De generelle forklaringene om hvordan trådløs kommunikasjon skader biologien har vi allerede fra før. De spesielle forklaringene for hvordan de teknologiene som brukes til 5G, vil gjøre vondt verre, er også for lengst dokumentert. Nå trenger vi å samle inn erfaringene, slik vi har gjort med Smartmålerhistoriene.

Dette gjør du

Fortell hva som skjedde og legg vekt på hvorfor du mener det hadde med eksponering for 5G å gjøre, og ikke noe annet. Skrell vekk helseplager der du ikke mener at du er i stand til å knytte årsaken til 5G eller annet trådløst ganske sikkert. Vær forholdsvis kort, men fortell nok til at det går an å forstå hvorfor du mener det du skriver. Ta med konkret informasjon om hvor du mener 5G-senderen(e) du merker, er plassert, f.eks. en adresse like ved!

Du legger inn din historie som en kommentar. Ta med konkret informasjon om hvor du mener 5G-senderen(e) du merker, er plassert, f.eks. en adresse like ved!

Historiene blir først lagt ut etter at jeg har gjennomgått dem. Det må være slik for å sile ut troll og tøv. Formatet kan bli endret etterhvert. Tips, spørsmål og diskusjon/replikker til innlegg vil bli slettet. 

Bakgrunn

Vi ser nå i praksis at en rekke helse- og miljøskader dukker opp som kan passe som reaksjoner fra elektromagnetisk forurensning, herunder skader på fugl, helseplager for mennesker annet liv (bloggpost 10.12.2018). Det samme har vi sett flere ganger tidligere i historien, med økt sykelighetsnivå som resultat. (Se Firstenberg: Den usynligle regnbuen, 2018, omtalt HER.)

Vi ser også at strålevernet ikke fungerer: En selvoppnevnt gjeng på 11 personer (ICNIRP) har skaffet seg definisjonsmakten. Gjennom en krok av WHO sender de ut notater og brosjyrer i strid med WHOs øvrige helsepolitikk, men som EU og andre legger til grunn for sine beslutninger. Deres arbeidsmåte er analysert i stor detalj (Se Flydal og Nordhagen 2019, mer HER). Resultatet er nasjonale strålevern som driver benektelse av åpenbart solide forskningsfunn og gir oss grenseverdier som bare beskytter mot det aller grøvste: akutte oppvarmingsskader.

Det svirrer med løse påstander og mer eller mindre fantasifulle teorier om pandemien COVID-19 og 5G. Det ligger i sakens natur at det er vanskelig å undersøke korona-pandemien er skapt av 5G-utbyggingen i Wuhan, Kina, men det fins solide vitenskapelige forklaringer om mekanismene bak som gjør en slik sammenheng fullt mulig og rimelig å anta som en hypotese, og som kan forklare hvorfor vi kanskje er ekatra mottakelige (bloggpost 17.03.2020). (En slik forklaring står ikke i motsetning til f.eks. at viruset kommer fra flaggermus.)

Vi må nå samle inn historier – mest mulig edruelige, mest mulig konkrete, og mest mulig etterprøvbare.

 

Einar Flydal, den 18.02.2020

3 kommentarer om “5G-historier: legg inn og les dem her!

  1. Hans Petter Bjørnstad sendte meg følgende melding da han hadde lest bloggposten 13.02.2020 om den offisielle åpningen av Telenors 5G-nett og min spasertur i 5G-byen Helsingør:

    Hei Einar, Kona og jeg var på Geilo i starten av januar 2020 og gikk en tur i Geilo sentrum. Vi stod i en lun krok i sola da kona merket at noe var feil. Vi tok opp vårt måleapparat, samme som jeg ser av bildet at du har, og sjekket. Vi fikk nærmest sjokk da vi leste av et gjennomsnitt som lå på 25 000 til 35 000 og det kom jamnlig med peak’er opp i 110 – 120 000 µW/m2. Den fine kroken var mellom Geilo Sport og AMFI Geilo midt i sentrum.

    Du finner mer om denne historien her: 5G: Hva skal egentlig til før vi kan snakke om helseskadelig stråling på Geilo? 14/03/2020

  2. Jeg bor på Jakobsli i Trondheim. Melder om fysiske plager helt siden 3.januar. Det er i utgangspunktet veldig vanskelig å skille ut hva som er økte plager av 5G, 4G+ fra vanlig influensaplager. Det har jo vært testet 4G+ og 5G her lenge. I Trondheim har flere skoler hatt store influensaepidemier i denne perioden.

    Under vår markering på Nordregate 25.januar ble jeg dårlig. Indre skjelvinger i kroppen og nede for telling flere dager. Jeg har til tider vært i bra form og vært på mange skiturer. Tidvis hatt tørrhoste, flere ganger veldig svimmel og ved 2 anledninger har jeg fått store pusteproblemer fordi det «snører seg sammen i halsen». Gikk også til legen da jeg trodde jeg hadde fått lungebetennelse i begynnelsen av mars. Det gikk over uten antibiotika, men litt syptomer kommer og går. Ja, jeg vet at mye ligner på Korona-symptomer, men jeg har nok ikke det…

    I dag, 19.mars har jeg hatt sterk hodepine og øresus. Det er veldig trykkende energi, verre enn ved tordenvær. Det varte fra kl 10.00 til 13.00. I natt våknet jeg mellom kl 2 og 3 ved at hele kroppen dirret innvendig. Veldig vanskelig å slappe av og først etter 2 timer klarte jeg å sovne igjen.

Ditt skrivefelt: