Foredrag om biologiske virkninger av IKT

Det fins svært mange videoer om biologiske virkninger av IKT (informasjons- og kommunikasjonsteknologi) og av elektromagnetiske felt ellers. Sjekk selv på YouTube og på nettsidene til interesseorganisasjonene Folkets strålevern og FELO! Forøvrig er der mye rart å finne på nettet, nesten alt er på engelsk eller andre språk enn norsk, og ingen bibliotekarer rydder opp der.

Her finner du noen foredrag som jeg selv har bidratt til. Hvorfor samler jeg bare slike her? Jo, av samme grunn som jeg samler mine bloggposter:

De videoene som ligger her, har jeg bidratt til fordi jeg mener de dekker et reelt behov i Norge/Norden, de er på norsk eller med norsk tekst. Her har jeg – og du – oversikt over dem. Det fins selvsagt mye annet videomateriale å finne.

Dette foredraget er på engelsk med norsk undertekst.
En svensk-tekstet versjon finner du her: https://www.youtube.com/watch?v=_Up8bqiJN2k&feature=youtu.be

One thought on “Foredrag om biologiske virkninger av IKT

Kommentarer er stengt.