Innsamlingen NESTEN i mål! Gi et lite dytt!

Problemer med nettsidene til Cultura Bank har skapt kluss for innsamlingen til den juridiske utredningen: Flere har ikke fått betalt, og flere har betalt rett til kontoen til Stopp smartmålerne (1254 62 80754). Vi vet først onsdag kveld hvor mye som er kommet inn i alt. Men jeg er overbevist om at vi når målet hvis pengene kommer inn i to dager til. Takk til alle dere som har bidratt så langt! Det er moro å løfte i lag! 

Har du ikke vært med på spleiselaget ennå, har du altså fortsatt sjansen: Vi trenger ditt bidrag. Trykk på knappen Betal nåOg sjekk historien under, som du sikkert har sett før i en litt annen versjon.

Det var et viktig beløp som skulle samles inn og ALLE var sikker på at NOEN kom til å bidra. ENHVER kunne ha gjort det, men bare NOEN gjorde det. ALLE ble sint på grunn av dette, for det var jo til ALLEs beste. ALLE trodde ENHVER kunne betale inn resten, mens INGEN forsto at ikke ENHVER gjorde det. Det kunne endt med at ALLE bebreidet ENHVER siden bare NOEN gjorde hva ENHVER kunne ha gjort. Men denne gang gikk det annerledes: ALLE deltok, INGEN sluntret unna, og ALLE og ENHVER danset lykkelige sammen inn i sommernatten…

Se forskjellen her:

Midt-Troms Midtsommerfestival

normalsituasjon fra Midt-Troms Midtsommerfestival

Midttroms-midsommerdestivalmtekst

fra samme festival: INGEN ligger i telt oppe ved synsranden …

 

Einar Flydal, 30. april 2018

PS. Lurte du forresten på hva som skjer hvis det ikke kommer inn nok penger innen fristen om tre dager? Det er en uaktuell problemstilling. Vi er så godt som i mål. Og vi bør dit helst før fristen, så utredningen er klar 1. juli. Og lurer du på hva som skjer hvis det skulle komme inn noe for mye? Da står det på konto til neste etappe.