5G-historier: legg inn og les dem her!

Nå rapporteres det akutte plager og skader knyttet til 5G i land etter land. Er det noe i det? Du kan bidra til at erfaringene samles. Det gjør du her – i kommentarfeltet nederst.

De generelle forklaringene om hvordan trådløs kommunikasjon skader biologien har vi allerede fra før. De spesielle forklaringene for hvordan de teknologiene som brukes til 5G, vil gjøre vondt verre, er også for lengst dokumentert. (Begge deler finner du beskrevet HER.) Nå trenger vi å samle inn erfaringene, slik vi har gjort med Smartmålerhistoriene.

Dette gjør du

Fortell hva som skjedde og legg vekt på hvorfor du mener det hadde med eksponering for 5G å gjøre, og ikke noe annet. Skrell vekk helseplager som du ikke mener at du kan knytte noenlunde sikkert til 5G. For klar hvorfor du mener 5G er grunnen. Vær forholdsvis kort. Ta med konkret informasjon om hvor du mener 5G-senderen(e) du merker, er plassert, f.eks. en adresse like ved!

Du legger inn din historie som en kommentar. Ta med konkret informasjon om hvor du mener 5G-senderen(e) du merker, er plassert, f.eks. en adresse like ved!

Historiene blir først lagt ut etter at de er gjennomgått. Det må være slik for å sile ut troll og tøv. Formatet kan bli endret etterhvert. Tips, spørsmål, diskusjon/replikker til innlegg og åpenbart tøv eller sjikane vil bli slettet. Jeg kan ikke verifisere påstandene som fremsettes.

Bakgrunn

Vi ser i praksis at en rekke helse- og miljøskader dukker opp som kan passe som reaksjoner fra elektromagnetisk forurensning, herunder skader på fugl, helseplager for mennesker annet liv (bloggpost 10.12.2018). Det samme har vi sett flere ganger tidligere i historien, med økt sykelighetsnivå som resultat. (Se Firstenberg: “Den usynlige regnbuen – Historien om elektrisiteten og livet”, 2018, omtalt HER.)

Vi ser også at strålevernet ikke fungerer: En selvoppnevnt gjeng på 11 personer (ICNIRP) har skaffet seg definisjonsmakten, og har våren 2020 gitt nye retningslinjer som tillater økt stråling. Gjennom en krok av WHO sender ICNIRP ut notater og brosjyrer i strid med WHOs øvrige helsepolitikk, men som EU og andre legger til grunn for sine beslutninger. ICNIRPs arbeidsmåte er analysert i stor detalj (Se Flydal og Nordhagen 2019, nevnt over). Resultatet er nasjonale strålevern som benekter åpenbart solide forskningsfunn og gir oss grenseverdier som bare beskytter mot det aller grøvste: akutte oppvarmingsskader.

Korona-pandemien og 5G

Det svirrer med løse påstander og mer eller mindre fantasifulle teorier om pandemien COVID-19 og 5G. Det fins ikke grunnlag for å hevde at korona-pandemien er skapt av 5G-utbyggingen i Wuhan, Kina. Derimot fins det solid grunnlag for å hevde at all økt eksponering for elektromagnetiske felt gjør oss mer mottakelige for virus og mye annet, fordi immunforsvaret svekkes både av elektromagnetiske felt og mange andre miljøstressorer. Og det er godt belegg for at variasjoner i elektromagnetiske felt kan føre til at virus endres (bloggpost 17.03.2020). En slik del-forklaring på en sammenheng mellom 5G-utrulling og Covid-19 er altså mulig, men den står ikke i motsetning til antakelser som f. eks. at viruset kommer fra flaggermus, og en slik del-forklaring kan heller ikke etterprøves i praksis for dette konkrete tilfellet. Det går altså ikke an å bevise eller motbevise, bare å påvise at mekanismene fins, og at de kan ha vært virksomme.

Einar Flydal, den 18.02.2020

 

17 kommentarer om “5G-historier: legg inn og les dem her!

 1. Nei beklager jeg skjønner at det ikke er ett forum for konspirasjonsteorier, jeg tenkte ikke på at det kunne oppfattes sånn men jeg har hatt en piping i venstre øret i mange år og har mistet hørselen på venstre øre til slutt jeg vet ikke hva det kom av jeg har også fått problemer med å finne riktige ord og uttrykke meg, det suser i øret mange ganger akkurat som om jeg blir utsatt for elektro magnetisk puls jeg har akkurat de samme symptomene som de på Cuba, bruker høreapparat signia og kan dokumentere hørsel tapet men har ikke fått sjekket hjernen. Jeg ble bare overrasket over å lese om det jeg skrev om

 2. Dette stedet er ikke et diskusjonsforum. Men siden temaet er tatt opp: Slike påstander er ganske enkelt svært overdrevet. De er en sammenstilling av informasjonsbrokker fra ulike felt. De florerer, og det er svært uheldig, fordi også seriøs informasjon om helse- og miljøvirkninger fra 5G dermed også blir rammet av “konspi-stempelet”. Men det som er rett, er at elektromagnetiske bølger fra sendere kan forandre hjernens frekvensbruk. Forsøk har vist at det skjer når WiFi står på mens man sover. WiFi sender et 10 Hz signal. Hjernen bruker også 10 Hz under deler av søvnen, men endrer frekvens til en annen som resultat. Slike funn gir slett ikke noe grunnlag for å hevde at 5G nettverket og mobiltelefonen er “formet for å drive tankekontroll”, heller ikke at det faktisk kan gjøres. Men det gir grunnlag for å hevde at hjernevirksomheten kan forstyrres.

 3. Jeg leste at 5G nettverket og mobil telefonen kan brukes til tankekontroll har kopiert noe her
  Det fysiologiske aspektet
  Dette aspektet er relatert til hjernens respons på elektromagnetiske bølger. Hjernen din har forskjellige frekvenser som forholder seg til forskjellige bevissthetstilstander. Dermed finner vi bølgene som tilsvarer dyp søvn og koma; theta-bølger som tilsvarer normal søvn; alfa-bølger, tilsvarende en avslappet våken tilstand; og til slutt beta-bølger, som er assosiert med en helt våken tilstand.

  Stemmer dette og er dette noe de forsker på nå

 4. 5 G – Helseskadelig og trafikkfarlig?

  Har vært el-overfølsom siden 1997. Reagerer på lavfrekvent og høyfrekvent; strømkabler, WiFi etc. Kraftig hodepine, prikking, smerter i skjelettet, utmattelse (som ved influensa). Har bl.a. problemer med å sende tekstmeldinger; for hver bokstav jeg skriver får jeg et dunk i hodet. Etter en setning får jeg vedvarende hodepine som heng ved i flere timer. Tåler ikke over 20 nanotesla.

  I noen år har det vært mobilantenner på taket til REMA 1000 butikken i Fanaveien/Odinsvei på Nesttun. Med mitt cornet elektrosmog meter har jeg målt rundt 1000 – 8 000 µw/m2. ca. 40 meter fra butikken. Da jeg fikk trykk for brystet og ble tung for pusten, sluttet jeg å handle der. I vår begynte Telenor å montere 5G base-stasjoner her i området. En dag gikk jeg på vegen ca. 200 meter fra butikken. Plutselig, i det jeg rundet en berghammer, var det som glødende kniver skar inn i kroppen. I ansiktet sprutet det liksom glødende aske. Mitt Cornet-apparat apparatet, som var påslått, hoppet opp fra nesten null til 50 000 µw/m2. Jeg snudde raskt og kom meg i sikkerhet. Dette var en voldsom, ny kraft jeg aldri før hadde opplevd i mine 25 år som el-overfølsom. Det var som om kniver ble skutt inn i kroppen. Jeg skjønte at nå var det montert 5G antennene på taket til butikken. Symptomene forsatte også etter at jeg var kommet hjem. Men nå i forminsket styrke. Det var mer moderate stikksmerter rundt i kroppen, og i ansiktet fikk jeg liksom nålestikk, rødlig hud og svie som ved solforbrenning. Da det etterpå ble målt med cornet-apparatet på det samme stedet, viste det kvasse pulser som hoppet opp og ned mellom 2000 – 80 000 µw/m2.

  Etter mitt første møtet med 5G, opplevde jeg at jeg var blitt mye mer sensitiv og fikk kraftigere symptomer overfor andre digitale apparater enn før. Jeg opplevde nå å få kraftige stikksmerter og nålestikk i ansiktet når for eksempel appene på mobiler som lå i naborommet ble oppdatert. Merket ikke noe til dette før.

  I høst var jeg noen uker på mitt lavtstrålende landsted i Hyllestad for å restituere. Følte jeg ble sterkere og tålte mer. Fikk færre og svakere symptomer etter hvert. I løpet av disse 25 årene som el-overfølsom har jeg erfart at det eneste som hjelper for å tåle bedre disse strålene som gjør meg syk, er å beskytte seg. Å leve og bo i områder uten stråling, samt å bade i salt sjøvann og å gå ut i naturen og jorde seg.

  Tilbaketuren fra Hyllestad til Bergen ble en skrekkopplevelse. Da jeg kjørte nedover en dalside i Staurdalen i Hyllestad, sa det plutselig ”pang” i hodet, det gnistret med stjerner foran øynene, og ”kniver” stakk rundt om i kroppen. Jeg holdt på å kjøre utfor, men fikk heldigvis stoppet bilen. Var det hjerneslag eller stråling? Raskt tok jeg opp måleapparatet; det hoppet opp til 30 000 µw/m2. Muligens hoppet det enda høyere også, men jeg skjønte jeg var blitt overeksponert av stråling og måtte bare komme meg raskt bort derfra. Jeg kjørte videre så fort jeg etter forholdene kunne, og stoppet og hvilte da jeg kom til et lavt – strålende sted. Var fremdeles tung og omtåket i hodet og følte meg ikke kompetent til å fortsette turen videre til Bergen (3 timer kjøring). Så jeg overnattet på hotell og startet med friskt mot neste dag. I ettertid fikk jeg vite at det var installert 5G på taket til et BKK – bygg nede i dalen. Og strålene pekte opp mot vegen. Etter en periode gikk de over til 4G.

  Min bevegelsesfrihet etter at 5G ble innført, er blitt kraftig innsnevret. Jeg føler meg nå veldig innesperret i mitt nærmiljø. Det å komme til matbutikk er blitt et stort problem. Kan ikke lenger kjøre forbi REMA 1000 og ut i hovedveien, da det resulterer i stikksmerter samt rødlig hud/svie ansiktet. Dette blir jeg plaget med i en uke etterpå, det går også ut over nattesøvnen. Inntil videre har jeg funnet noen ”krongleveier til et lite senter der det er lavere stråling. Får symptomer som varer i flere dager der også, men de er mye svakere. Jeg vurderer nå å flytte. Men hvor?

 5. Tettsted i Telemark.

  Har problemer med mobilstråling fra basestasjoner. Får hørselsrelaterte plager. Jeg trenger ikke befinne meg spes. nær basestasjoner, det holder å være utendørs i normal (dvs. stadig økende) eksponering lenge nok av gangen. Har av den grunn anskaffet profesjonelt måleutstyr som ila. sekunder gir meg full oversikt over strålingsnivåer gjennom hele frekvensspekteret fra 100 MHz opp til 6 GHz.

  Jeg opplevde en dag en drastisk forverring i symptomer etter å ha gått en tur ute jeg tar daglig. Forskjellen var massiv. Jeg gjorde derfor en måling og sammenlignet med en måling jeg tilfeldigvis hadde gjort dagen før (uten økte plager). Det viste seg at en helt ny bolk i 700 MHz-spekteret nå var aktiv, noe som hadde skjedd de siste 24 timene. Bolken tilhører Telia og benyttes her til 5G downlink.

  Det jeg kan si, med min erfaring, er at strålingsstyrken i den nye bolken ikke kan tilsi den kraftige økningen i symptomer jeg opplevde. Jeg er derfor overbevist om at det er noe med egenskapene i strålingen i denne bolken som fører til kraftige forverringer i symptomer. Altså, jeg er overbevist om at 5G-strålingen i 700-MHz-båndet er kvalitativt annerledes enn 4G og 2G, og at det er derfor den gir langt kraftigere symptomer.

  Jeg er skeptiker av rang, i tillegg til analytisk. Hadde jeg ikke selv opplevd de plagene jeg gjør, hadde jeg (dessverre) trolig avfeid alle som klaget over dette.

  Grunnen til at jeg deler, er for at andre, som opplever ubehag av ulik art fra stråling, skal være trygg på at selv de av oss som er mest skeptiske erkjenner at stråleplager er reelle og skaper problemer. Ikke tvil eller avfei egne mistanker. Trolig har du rett.

 6. Konnerud / Drammen
  Svært sterke 5 G signaler fra antenne midt i byen utenfor butikken og i åskanten over Stordammen og verksdammen.
  Synonymt med at 5G kom til Konnerud forsvant endene fra Stordammen og verksdammen. Her er det mobilmast i åskanten som ikke har noen hindringer /trær / bygg etc men “lyser” godt over vannet.

  Tidligere var dette et svært egnet og populært hekkested for ender. De svømte frem og tilbake på øya. Nå er alle endene forsvunnet fra Stordammen og Verksdammen. Kun Grågasa er igjen. Dette er en noe større fugl og blir vel ikke sp påvirket.
  Det er tydelig og se at dette har en sammenheng da vi bor i nærheten og hustandsmedlemmer reagerer også på denne antennen.
  Ved måling med Electrosmog meter så går denne rett opp på rødt.
  5G er en av de største miljø katastrofer i historien. Hvor er kommunen og hvor er miljøforenger og hvor er fugle foreningen ? Jo de har null kompetanse på område….

 7. Mitt 3 år med 5G mast 200 m fra mitt bosted, og kjenner absolutt ingen ting av stråling. Det gjør tydeligvis ikke svalene heller. Det er 12 svalereir innenfor en radius på 50 m fra 5G masten. Og i rett luftlinje er det 4 bikuber som har vært der i 5 år. Og heller ikke de lar seg påvirke av stråling om man skal dømme etter honningproduksjonen.

  Kommentar:
  Dette er en interessant observasjon. Jeg vil gjerne vite litt mer:
  Tre år betyr at senderne kom opp i 2018. Var det virkelig 5G så tidlig?
  50 meter er nok innenfor en slik avstand til at det er naturlig at de vil trekke seg raskt unna, eventuelt at det vil gå ut over avkommet. Så følg gjerne med nå utover hvordan det går med antall egg og hvor mange fugleunger det blir. Med så mange reir burde det bli merkbart færre, uansett om det var tale om 5G eller 4G eller 3G, ville jeg tro. Virkning avhenger klart også av høyde og vinkel til masta og trafikkvolum som går i den retningen.
  Uansett vil intensiteten fra en mast være langt lavere enn fra nær lokalt utstyr, og skadevirkninger vil normalt ta tid.
  EF

 8. August: Sto utenfor en bygning i Mjøndalen (Drammensveien) og kjente huden min i ansiktet ble veldig varm dette er rett utenfor en basestasjon med 5G.
  Senere sto jeg i et hus med en mobil telefon i hånden, nettverk på i huset og basestasjon i åskanten (ingen hindringer fra bygg eller trær), der fikk jeg rødblusset hud og kjempevarm i ansikt og nakke og i tillegg ekstra slag i hjerte med høy puls. Fikk lagt fra meg telefon og gikk ut av huset da forsvant varme sjokket, hjerte fortsatt urolig. Huden ble veldig rød.
  Utenfor disse 5G paneler på gaten får jeg hodepine, hjertebank, uro så dette er en total katastrofe for miljø og menneskerettigheter.

 9. Jeg var på besøk i Trondheim i oktober for første gang på mange tiår. Jeg var mye nede i sentrum og spaserte rundt i timesvis på sightseeing. Etter første dagen begynte øynene mine å renne. Det ga seg ikke før vi kom hjem, og det ble mørkt, da ble det noe bedre. Jeg tenkte ikke videre over dette – men de to neste dagene som vi også tilbrakte i sentrumsområdet, spaserende, gjorde meg oppmerksom på at det kunne være den intense tettheten av basestasjoner som kanskje plaget meg.

  Jeg er el-sensitiv og var klar over at Trheim er en testby. På meg kommer virkningene gjerne litt i etterkant av eksponering, særlig fra basestasjoner. Wifi er mer akutt. De to siste dagene så rant øynene mine og sved som om jeg var solblind. Det var nettopp den opplevelsen jeg hadde: solblindhet.
  Da jeg tok på meg skjermingsbrillene hjalp det umiddelbart.

  Dagen jeg skulle reise forsøkte jeg å få kontakt med øyeleger i Trondheim for å time til å se om jeg var solblindet (det var helt klart ikke sol,nei) – og for å få innblikk i om de hadde fått økt antall besøk det siste året?

  Men det er umulig å få til uten henvisning.

 10. Jeg og kona mi Anita dro til min søsters bryllup sommern 2020.
  Vi hadde bestilt campinghytte på Nes camping på Jeløya i Moss rett før de stengte for sommeren nå i 2020. Da vi ankom stedet målte jeg som vanlig med min Cornet Emf detector fordi jeg så en massiv basemast 30 meter unna hytta vår. Apparatet viste 110.000 mw! [For ordens skyld: Her brukes engelsk/amerikansk tegnsetting: det står punktum på måleren i stedet for komma. Tallet tilsvarer altså 110 mW/m2, eller altså 110 000 µW/m2. EF] Jeg ble sjokkert og fortalte verten at her kunne vi ikke være. På vei ut fra campingen merket både jeg og Anita en slags lammelse i høyre arm, snodig siden vi begge opplevde det! Vi reiste da hjem til min søster som bor helt inntil ungdomsskolen som ligger 300 meter fra kanalen for å sove. Etter å ha sovnet, våknet jeg ca 01.00 med samme lammelser i høyre arm, men nå også i begge beina. Vi skjønte alvoret, sto straks opp og kjørte hjem igjen til Kristiansand, men gjennom Drammen siden ferja var stengt for natten. Det var ca 60 mil forgjeves, minus et bryllup.

  Noen måneder senere (oktober)var vi tilbake i Moss. Denne gang var vi i sentrum flere timer. Jeg ble alvorlig dårlig av noe jeg aldri har opplevd før, jeg fikk lungeproblemer på den måten at jeg fikk følelsen av å ikke få nok luft inn i lungene. Totalt kollaps, en følelse av kolst, lunger som ikke fungerer. Etter å ha kommet hjem til min mor som bor i en godt sjermet blokkleilighet, forsvant dette, men jeg ble så dårlig av dette totalt sett at vi reiste på nytt hjem igjen før tiden. Vi har lurt på om 5G er årsaken til dette, og dessuten om det er noe poeng i å ha senderstyrken så høy rett ved siden av Nes camping, som ligger ute i skogen, langt fra tettbebyggelse? Spør du meg, så tror jeg vi i løpet av få måneder vil oppleve et skrekkscenario når de har utbygd nettverket helt og skrur opp styrken. Veldig mange vil få uforklarlige sykdommer og enkelte vil dø, selvfølgelig med en lapp på stortåa merket med Covid-19. Det litt rare oppi det hele, er at mens svært mange syke får dødsårsaken stilt til Covid-19, forsvinner alle dødsfall som skyldes hjerneslag, kreft, hjerteinfarkt ect. Er det på tide å våkne litt og forstå sammenhengen mellom Covid19 og stråling? En god hilsen fra en el-overfølsom – Johnny Sandbakk fra Kristiansand

 11. STRÅLINGSpåvirkninger – om de stammer fra naboers smartmålere eller annet.

  Mine opplevelser er følgende:

  Hjertebank, heftig og kjapp, opplevelsen av urolig hjerte
  Jeg klarer ikke å sovne, for hjertet hamrer så vilt.
  Elektronisk støy/øresus – jeg forsøker å tenke støyen inn i ’dette er normalt’-modus
  Svimmelhet
  Hodepine
  Synsforstyrrelser
  Retningsforviring

  Jeg opplever – ved å bli utsatt for kraftig stråling som f.eks. mobildata påslått hos andre, spesielt hver gang mobilen holdes i kroppshøyde (over setepartiet til og med hodet mitt) – å føle meg ’skutt’ – som om jeg blir skutt på. Særlig ille blir det, om jeg ber personen om å slå av mobildata / stille mobilen på flymodus/ slå av trådløs, fordi telefonen stråler mot meg som et skytevåpen, sånn opplever jeg det.
  MIN opplevelse kjennes som om jeg er i en retningsløs sentrifuge som kjører i 80000 retningsløse omdreininger i minuttet, veldig svimmel og mister opplevelsen av hva som kan være horisontalt, vertikalt eller romfølelsen i det hele tatt; det er altså en opplevelse av at retninger ikke eksisterer i det hele tatt.

  FØRSTE gang jeg reagerte på at noe var feil; det var da jeg var på arbeid, trådløs hustelefon, lading av «handsfri». Da jeg løftet telefonene av, kjente jeg det som om hodet ble delt i to av et kraftig metalnett (ca 1 cm diameter metallsnorer, kjennes det som) som strammet stadig fastere rundt øverste del av hodet – hele veien rundt hele hodet. Opplevelsen var såpass skremmende at jeg ikke klarte å ta telefonen når den ringte. Det ble værre for hver gang jeg måtte ta telefonen og hente en kollega. Handsfri-telefonen kan ha bli innført en gang mellom 2004-05. Jeg sluttet på denne arbeidsplassen i 2008.

  Neste opplevelse var på tur ut i bil. Vi kjente ikke veien og måtte lete på mobilen, med GPS. Plutselig kjente jeg meg kvalm, svimmel og stresset, sint, uten at noe hadde vært galt straks før mobildata ble slått på pga GPS for å finne frem. Vanligvis er jeg ikke «plutselig» sint. Forutgående situasjon må oppstå, så jeg har noen som helst årsak til å finne frem vredereaksjon, og da kan jeg bli fyrt opp ganske fort, men altså ikke uten grunn, slik jeg opplevde det denne gangen.

  Heldigvis fant vi frem ganske kjapt, mobilen ble slått helt av…Dette kan være omtrent 6 år siden – til høsten 2020.

  For 2 år siden hadde nok jeg et par slike GPS-kart-lete-turer til – i bil. Jeg visste ikke hvor plagen kom fra. Derfor ba jeg bare om å få unnagjort kartletingen kjapt, siden jeg mistenkte at det kanskje kunne komme fra mobilen. Kvalm, svimmel, hodepine. Hodepinen kjennes som om det blir lagt tykke stålrør rundt hele hodet, som en kraftig stålhjelm. Jeg sitter en god stund i bilen og venter på å oppleve å kjenne meg klar til å reise meg, mestre å stå trygt på egne ben.

  For halvannet år siden står jeg på kjøkkenet med mobilen slått på, på ’nett’, for å rapportere innkjøp til et firma som arbeider med kartlegging av befolkningens handlemønster. Mens jeg noterer blir jeg svimmel. Roper på min kjære. Kan du gjøre resten for meg?
  Dette gjentok seg uken etter. DA skjønte jeg. DA først falt tiøringen og jeg forstod at jeg er overfølsom overfor mobildatastråling – eller – jeg er frisk nok til at kroppen sier fra: ’DETTE finner ikke kroppen min seg i’.

  Mobiltelefon: Min første: kjøpt i 1998-99. Årsak: Mindreårige barn hjemme, telefonkiosker på studieplass ofte i ustand. Studieforløp kunne ofte endres midt på dagen. Barn hjemme måtte vite, hvor og når middag, mor osv…
  Min opplevelse av å snakke i mobiltelefon ble fort til at jeg holdt telefonen i hånden, ettersom jeg kjente smerte i hodet ved å ha mobilen i nærheten av hodet. Den gangen visste jeg lite om ulik strålingsmengde / strålingsstyrke fra ulike mobiltelefonapparater. Som enestående mor hadde jeg billigste sort, kanskje Ericsson først og Nokia senere. Nokiaen husker jeg at jeg hadde i lommen, men det kjente jeg også ’noe’ – et eller annet feil fra. Derfor endret jeg vanen til å ha en liten veske med mobiltelefonen i, aldri på kroppens hjerteside.

  Demonstrasjoner på torvet(Tønsberg Torv). Jeg kommer i god form, går rundt og deler ut løpesedler og informerer forbipasserende. Plutselig illebefinnende, svimmel. Vi takker for oss og går hjem. Jeg hadde sett stort frem til å møte vår norske forsker, Einar Flydal, samt med forfatteren av makten bak makten, men var dårlig i 4/fire døgn etter denne opplevelsen – hjertebank, ganske heftig opplevelse av å ha smertende stålrør – mange – tvers gjennom hjertet i samfulle fire døgn – søvndeprivasjon helt frem til onsdag (opplevelsen foregikk en lørdag). ENDELIG – sove, trass i hjertesmerter.

  Jeg kaller min ’lidelse’ for et samfunns- og regjeringspåført tegn på at kroppen min sier fra, så kan det tenkes at jeg slipper å dø av hjertestans, kreft eller lignende. Dette er mine tanker, kun mine tanker. ALLE dyr, planter og mennesker påføres cellestress ved sterke påvirkninger fra mikrobølget stråling. Det oppleves av meg slik at ALLE påføres strålingen, og at vi ikke aner, om enkelte, som påføres celledestruktiv mikrobølget stråling, plutselig dør av en eller annen ytre årsak, enten det kan handle om kreft, blodforstyrrende lidelser, hjertesvikt, hjernesvikt, blodrelaterte sykdommer. Oksidativt cellestress, uansett. I Danmark skal legene diagnostisere pasienter med noen av opplevelsene nevnt over, fra og med 1/1-21, som oksidativt cellestress. Diagnosen skal legges inn under paraplyen for allergier, kjapt sagt….Jeg håper snart slike regler kommer til Norge, fort, fort.

 12. Tidvis vondt i huet etter 5g utbygging på nesodden(har ALDRI vondt i huet). Noen ganger jævlig vondt i magen (har ALDRI vondt i magen). Fattern har begynt å snakke om øresus men han har ikke engang fått med seg at 5g er utbygd her (tviler på at mange har det for Akershus Amtstidende – så vidt jeg vet – synes ikke det var interessant å skrive om).

 13. Jeg bor i Korsvikkilen 69 i Kristiansand.
  Tidlig i April merket jeg at noe var nytt, og grunnen var at både støyen i hode økte, ”hjelmen” ble strammere, og øynene mine begynte å veske. Ikke som at tårer trillet, men mer som at tårene steg opp i øynene uten at det var noen emosjonelle grunner til det. Jeg såg rett og slett ikke klart gjennom det sløret. I tillegg fikk jeg det jeg kan kalle en form for forsterket spenningshodepine. Har aldri hatt det, og har heller aldri vert plaget med hodepine, men det nærmeste jeg kommer å sette et forståelig ord på det.
  Jeg mistenkte at det var satt opp 5G sendere i nærheten, men såg ikke noen synlige sendere.
  Når jeg vandret i gaten kunne jeg kjenne økningen av presset da jeg passerte en lyktestolpe som ligger rett forran naboens hus. Altså ligger denne senderen mindre enn 30 m fra der jeg bor.

  Jeg er konstant sliten, og søvnen har blitt enda mer utfordrende enn den var grunnet trådløs stråling fra mobilmaster og AMS målere. Plagene flerdobles med 5G i nærheten.

  Jeg har nå fått bekreftet at det er satt opp 5G sendere i denne vesle gata.

 14. Hei, jeg bor i Rissa i Indre Fosen kommune. Har i ca 5-6 dager kjent på en rar fornemmelse i hodet som kan beskrives som krafsende, plagsom og ganske konstant, i tillegg til økt øresus på høyre øre. Aldri opplevd dette før. I går (4.4.2020) la jeg merke til at det hadde kommet opp 2 cellemaster oppå taket av et bygg ca 50 meter unna der jeg bor. Plutselig var de der. Ikke sett noe arbeidsfolk eller heisekraner i det siste, og jeg er ute en tur hver dag. Synes dette er skremmende, og tenker med stor uro på hva dette vil gjøre med folk, spesielt små barn og nyfødte.

 15. Hans Petter Bjørnstad sendte meg følgende melding da han hadde lest bloggposten 13.02.2020 om den offisielle åpningen av Telenors 5G-nett og min spasertur i 5G-byen Helsingør:

  Hei Einar, Kona og jeg var på Geilo i starten av januar 2020 og gikk en tur i Geilo sentrum. Vi stod i en lun krok i sola da kona merket at noe var feil. Vi tok opp vårt måleapparat, samme som jeg ser av bildet at du har, og sjekket. Vi fikk nærmest sjokk da vi leste av et gjennomsnitt som lå på 25 000 til 35 000 og det kom jamnlig med peak’er opp i 110 – 120 000 µW/m2. Den fine kroken var mellom Geilo Sport og AMFI Geilo midt i sentrum.

  Du finner mer om denne historien her: 5G: Hva skal egentlig til før vi kan snakke om helseskadelig stråling på Geilo? 14/03/2020

 16. Jeg bor på Jakobsli i Trondheim. Melder om fysiske plager helt siden 3.januar. Det er i utgangspunktet veldig vanskelig å skille ut hva som er økte plager av 5G, 4G+ fra vanlig influensaplager. Det har jo vært testet 4G+ og 5G her lenge. I Trondheim har flere skoler hatt store influensaepidemier i denne perioden.

  Under vår markering på Nordregate 25.januar ble jeg dårlig. Indre skjelvinger i kroppen og nede for telling flere dager. Jeg har til tider vært i bra form og vært på mange skiturer. Tidvis hatt tørrhoste, flere ganger veldig svimmel og ved 2 anledninger har jeg fått store pusteproblemer fordi det “snører seg sammen i halsen”. Gikk også til legen da jeg trodde jeg hadde fått lungebetennelse i begynnelsen av mars. Det gikk over uten antibiotika, men litt syptomer kommer og går. Ja, jeg vet at mye ligner på Korona-symptomer, men jeg har nok ikke det…

  I dag, 19.mars har jeg hatt sterk hodepine og øresus. Det er veldig trykkende energi, verre enn ved tordenvær. Det varte fra kl 10.00 til 13.00. I natt våknet jeg mellom kl 2 og 3 ved at hele kroppen dirret innvendig. Veldig vanskelig å slappe av og først etter 2 timer klarte jeg å sovne igjen.

Ditt skrivefelt: