Det er fortsatt plasser igjen… både i salen og der du bor

Screenshot - 27.10.2020 , 09.38.31

NB! Det innføres strengere korona-tiltak i Oslo. Vi regner med å kjøre programmet som planlagt – uten publikum i salen, men over nett. Mer info kommer så snart det foreligger. (6.11.2020 kl. 14:30 EF)

Hvis strålevernet er basert på grenseverdier som gir skade, må visjonen om et “smartsamfunn” og et “grønt skifte” skrives om – for der spiller trådløse løsninger en hovedrolle. Derfor er bevisene fra forskningen viktige. Det er bevisene og bevisførselen dette seminaret handler om. Det er jo påstandene om at bevisene mangler, som er bærebjelken i norsk og nordisk strålevern.

Du er velkommen til seminaret den 11. november i Litteraturhuset i Oslo! Seminaret er gratis. Full omtale av programmet finner du HER.

Vil du sitte i salen, melder du deg på HER. (Det er noen få plasser igjen.) Du kan også se seminaret på nettet – på direkten eller seinere på dagen: Hele møtet strømmes HER. Ser du det i sanntid, kan du diskutere i chatboksen, og du kan sende inn spørsmål til panelet samme dag innen kl. 13:50 som epost til seminar11nov@emf-reform.org.
Seminaret er annonsert på nettsidene til Litteraturhuset i Oslo: HER.

Arrangør: Foreningen for EMF-reform, v/ Einar Flydal i samarbeid med Z-forlag.

Lokale arrangementer

Du oppfordres til å arrangere et møte der du bor, f.eks. på ditt bibliotek! Det trengs bare en stor TV/prosjektor m/ PC og tilgang til Internett. Reklameplakat for møtet du arrangerer, finner du HER

Vil du ha høstens bevisbok før møtet?

Fram til seminaret kan du forhåndsbestille cellefysiologen Susan Pocketts bok “Stråletåka – Helse- og miljøforurensningen fra mikrobølgene”, Z-forlag. Du har du den i postkassa før seminaret for kr. 300.- (Listepris: 330,-) Boka viser – faglig sterkt, men lett i formen og med tung faglig bevisførsel – hvordan forsvars- og næringsinteresser har skapt og vedlikeholder et narrespill om grenseverdiene og underslår helseskadene – via lokale myndigheter, som det norske strålevernet – og gjennom helt urimelige og meningsløse krav til bevisførsel. Og den viser hvordan helse og miljø ofres ved at det jukses med forskningsvurderingene.

Du kan bestille boka HER eller i bokhandelen!

Meld deg på eller kryss av i kalenderen! Og lag gjerne et møte der du bor! Selv med dagens koronaregler kan det samles en liten gjeng!

Einar Flydal, 27.10.2020