Oslo forbyr alle seminarer, men vi har fortsatt plasser igjen – hjemme i godstolen eller på kontoret…

Screenshot - 27.10.2020 , 09.38.31

NB! Det innføres strengere korona-tiltak i Oslo. Vi regner likevel med å kjøre det store heldagsseminaret som planlagt – uten publikum i salen, men over nett. Du får seminaret rett hjem, du kan diskutere med andre på nettet underveis, og du kan stille spørsmål. Gratis. Mer info kommer her så snart det foreligger. (6.11.2020 kl. 14:30 EF)

Dette er høstens viktigste tema – til og med viktigere enn korona: For stadig mer av forskningen forteller oss at dagens og morgendagens trådløse løsninger produserer skade, ikke bare på folk, men også på dyreliv og hele økosystemet vi er avhengig av. Visjonen om “smartsamfunnet” må skrives om – for i den visjonen spiller trådløse løsninger en hovedrolle. Miljøbevegelsen må moderniseres. Nå er det ikke bare industri- og kjemikalieindustriens miljøgifter som skal håndteres, men også miljøgiften fra trådløs kommunikasjon.

Derfor er bevisene fra forskningen viktige. Det er jo påstandene om at bevisene mangler, som er bærebjelken i norsk og nordisk strålevern. Hva vet vi? Hva må vi vite for å handle?

Du er velkommen som publikum den 11. november! Seminaret er gratis. Fullt program finner du HER. Påmelding er ikke nødvendig siden salen i Litteraturhuset vil bli stengt.

Du kan se seminaret på nettet – på direkten eller seinere på dagen – med familie og venner du uansett omgås: Ser du møtet på en Smart-TV med bredbånd, så gå til YouTube, søk opp EMFacets, og du finner det. For å se møtet på PCen, klikk HER.

Ser du i sanntid, kan du diskutere i chatboksen, og du kan sende inn spørsmål til panelet samme dag innen kl. 13:50. Send epost til seminar11nov@emf-reform.org. 

Seminaret er annonsert på nettsidene til Litteraturhuset i Oslo: HER.

Arrangør: Foreningen for EMF-reform, v/ Einar Flydal i samarbeid med Z-forlag.

Lokale arrangementer

Du oppfordres til å arrangere et møte der du bor, f.eks. på ditt bibliotek, så langt smittvernreglene tillater! Det trengs bare en stor smart-TV med bredbånd, eller en PC og prosjektor. Reklameplakat for møtet du arrangerer, finner du HER

Vil du ha høstens bevisbok?

Stråletåka-forsidePå seminaret lanseres boka av cellefysiologen Susan Pockett: “Stråletåka – Helse- og miljøforurensningen fra mikrobølgene”, Z-forlag. 

Boka viser – faglig sterkt, men lett i formen og med solid og detaljert faglig bevisførsel – hvordan forsvars- og næringsinteresser har skapt og vedlikeholder et narrespill om grenseverdiene og underslår helseskadene. Det skjer med lokale myndigheter som “nyttige idioter”, som det norske strålevernet – og gjennom helt urimelige og meningsløse krav til bevisførsel. Boka viser i detalj hvordan helse og miljø ofres ved at det jukses med forskningsvurderingene.

Fram til seminaret kan du forhåndsbestille boka til kr. 300,- fritt tilsendt. (Fra 12. november er prisen kr 330,-. Du bestiller den HER eller i bokhandelen!

Meld deg på eller kryss av i kalenderen!

Einar Flydal, 06.11.2020