Seminaret onsdag går som planlagt – Du ser det på nett!

Screenshot - 27.10.2020 , 09.38.31

NB! På grunn av strenge korona-tiltak i Oslo vil det store heldagsseminaret onsdag sendes uten publikum i salen – bare over nett. Du får seminaret rett hjem, du kan diskutere med andre på nettet underveis, og du kan stille spørsmål. 

Du er velkommen som publikum på nett den 11. november! Seminaret er gratis. Fullt program finner du HER (v.1,8). Påmelding er ikke nødvendig.

Er du i Bodø eller Stavanger? Der kjenner jeg til at det arrangeres det egne møter som følger seminaret:

I Bodø arrangeres det av FELO Nordland og Norges Miljøvernforbund på Tusenhjemmet Kultur- og Kunnskapssenter. Møtet begynner kl. 10:00 og følger på direkten. Se mer på Facebook HER
I Stavanger går møtet fra kl. 17:00 i møtesalen på Gaffel & Karaffel. Se mer på Facebook HER

Du ser seminaret på nettet – på direkten eller seinere på dagen – alene eller sammen med andre – alt etter smittevernreglene der du bor: Ser du møtet på en Smart-TV med bredbånd, så gå til YouTube, søk så opp EMFacets, og du finner det. For å se møtet på PCen, klikk HER.

Ser du i sanntid, kan du diskutere i chatboksen, og du kan sende inn spørsmål til panelet samme dag innen kl. 13:50. Send epost til seminar11nov@emf-reform.org. 

Seminaret er annonsert på nettsidene til Litteraturhuset i Oslo: HER.

Arrangør: Foreningen for EMF-reform, v/ Einar Flydal i samarbeid med Z-forlag.

Teknisk tips

Har du trådløst nett hjemme? Ikke sitt fra kl. 10 til kl. 15:30 foran en PC eller TV med trådløs forbindelse. Kjøp deg heller en Ethernet-kabel (evt. også en overgang til rett type USB-kontakt), så du kan kople sammen PCen og ruteren og slå av WiFien både på PCen og ruteren. Du skal se du blir lettere i hodet når dagen er over…

En slik kabel – i passe lengde – får du f.eks. på Clas Ohlson eller Kjell & Co.

Få med deg flere!

Du oppfordres til å få med deg flere der du bor, så langt smittvernreglene tillater. Det trengs bare en stor smart-TV med bredbånd, eller en PC og prosjektor. Reklameplakat om du arrangerer møte, finner du HER

Vil du ha høstens bevisbok?

Stråletåka-forsidePå seminaret lanseres boka av cellefysiologen Susan Pockett: “Stråletåka – Helse- og miljøforurensningen fra mikrobølgene”, Z-forlag. 

Boka viser – faglig sterkt, men lett i formen og med solid og detaljert faglig bevisførsel – hvordan forsvars- og næringsinteresser har skapt og vedlikeholder et narrespill om grenseverdiene og underslår helseskadene. Det skjer med lokale myndigheter som “nyttige idioter”, som det norske strålevernet – og gjennom helt urimelige og meningsløse krav til bevisførsel. Boka viser i detalj hvordan helse og miljø ofres ved at det jukses med forskningsvurderingene.

Fram til seminaret kan du forhåndsbestille boka til kr. 300,- fritt tilsendt. (Fra 12. november er prisen kr 330,-. Du bestiller den HER eller i bokhandelen!

Meld deg på eller kryss av i kalenderen!

Einar Flydal, 09.11.2020