Nå kan du laste ned den store 5G-boka!

Da denne boka kom ut i 2019, skrev biolog Iver Mysterud, redaktør i Helsemagasinet VOF, at dette er boka som “avdekker telekomindustriens strategier og virkemidler” og viser hvordan bransjen “i årtier har holdt tilbake sannheten om hvilke helse- og miljøskader den har bidratt til”.

Nå kan du laste ned hele boka gratis. Her er både lettleste deler og faglig tunge deler, korte og lange. Boka er både tverr- og mangefaglig. 

Boka er skrevet av flere av klodens fremste forskere, og rommer en enormt omfattende dokumentasjon. Her kan du lære om de biologisk viktige hovedtrekkene i teknologien og i strålevernpolitikken, og du kan sjekke medisinske og biologiske detaljer. 

Det gjelder “den store 5G-boka”:

Einar Flydal og Else Nordhagen (red.): 5G og vår trådløse virkelighet – Høyt spill med helse og miljø, som kom ut i 2019 på Z-forlag (590 sider), med opplag nr. 2 året etter. 

Medforfattere: prof. og lege David Carpenter, kreftforsker og lege Lennart Hardell, advokat Christian F. Jensen, HMS-spesialist Bård Rune Martinsen, biokjemiker og basalmedisiner Martin L. Pall, og Cindy Sage, konsulent innen strålevern.

Denne boka egner seg til folk som virkelig vil grave seg ned i detaljene på alle sakens mange områder – medisin, radiofysikk, juss, helsepolitikk, HMS, og strålevernforvaltning. Og den går i detalj på hvordan WHO og stiftelsen ICNIRP arbeider for å holde grenseverdiene langt mer romslige enn forskningen tilsier.

Deler av boka er lettleste, mens andre deler er rent faglige for medisinere, biologer, jurister, HMS-folk, stråle- og miljøvernere, m.fl. Aktive lenker og litteraturlister (28 sider) er føyd til sist i PDF-versjonen.

Helsemagasinet VOF omtalte boka som et storverk – “et opus magnum”. Du åpner anmeldelsen HER.

Du er velkommen til å laste ned og dele boka med andre – gratis. Men jeg ber om at du sprer boka ved å lenke til denne siden, kortlenke: https://bit.ly/3jWJeVe, i stedet for bare å videresende selve PDF-en: Telleverket gjør at antall nedlastninger blir synlig for alle. Det er viktig å se interessen for boka.

964 Nedlastinger

Ønsker du å bidra til å dekke kostnadene med å utgi slik litteratur fritt tilgjengelig for nedlasting, kan du vurdere å bidra med 10 – 100 NOK. Du VIPPSer til 756320, eller sender til kontonr. 9710.52.52831, Quantum Satis/Einar Flydal. Merk: “5G-boka”.

Boka er på nesten 590 sider før tillegget med lenker. Vil du helst ha den trykt? Noen få eksemplarer fins fortsatt, til kr. 328/stk. Bestill her: https://einarflydal.com/bestill-bokene-her/ eller på VIPPS på 760222.

———————————————

For spørsmål, ta kontakt HER. Mer litteratur om helse og stråling finner du i menyen på denne bloggen. Og det meste er gratis.

 

Einar Flydal, den 6. januar 2023