AMS-målere: Vil du vitne i New Mexico i dag kl. 16? NB! NY TID!

Du som får helseplager fra AMS-målere – New Mexico og Arthur Firstenberg trenger din hjelp i dag kl. 16! NB! Ny tid!

Meld deg på nå straks og fortell kort om det på Zoom til en offentlig kommisjon i New Mexico i ettermiddag. Folk kan vitne fra hvilket land som helst, og engelsken behøver slett ikke være perfekt. Du blir ikke intervjuet eller forhørt, men får maks. tre minutter til å fortelle kort.

Du kan være den lille tua som velter lasset!

Den offentlige kommisjonen samler inn vitnemål på Zoom fra hele kloden – og det skjer i dag, og bare i dag, fredag den 17. mars 2023. Et NEI til AMS-målere i New Mexico vil bli hørt verden over.

Du må melde deg på straks ved å sende en e-post til Ana Kippenbrock, ana.kippenbrock@prc.nm.gov, så blir du tildelt tid og adgangskode. Du forteller ganske enkelt kort om deg selv, om dine helseplager fra mikrobølger og/eller elektronikk, og hvorfor du mener de henger sammen med AMS-målere. Du gjør det på engelsk, og det behøver ikke være perfekt.

Arthur Firstenberg har gitt oss boka “Den usynlige regnbuen – Historien om elektrisiteten og livet”. (2018, solgt i Norge i 3 opplag, HER) Denne boka, som nå fins på 8 språk, er i ferd med å få samme rolle som Rachel Carsons bok “Den tause våren”, som startet den nye miljøbevegelsen: Den åpner svært manges øyne for menneskeskapte elektromagnetiske felt som den nye miljøgiften: På samme måte som DDT fantastisk flott og nyttig i rett dose og små mengder, men skadelig i store.

Å avgi en kort forklaring for retten i New Mexico i dag kan være vår takk tilbake til Arthur Firstenberg.

Her er meldingen jeg fikk fra ham i morges:

GI MUNTLIG KOMMENTAR PÅ SMARTMÅLER FREDAG 17/3 KL. 09.00 (15:00 UTC) [SOM ER KL. 16 NORSK TID]

Vi kjemper mot smartmålere her i New Mexico, USA. Vi er en av to gjenværende stater i USA uten smarte målere overalt. I morgen, fredag 17. mars 2023, kl. 9.00 Mountain Daylight Time i USA (15.00 UTC) [ALTSÅ KL. 16 NORSK TID], vil New Mexico Public Regulation Commission ta imot muntlige kommentarer på Zoom (via datamaskin eller telefon). Enhver person hvor som helst i verden kan delta og bidra til å beholde New Mexico som et lysende eksempel på miljøvern.

Hvis du ønsker å kommentere, må du registrere deg før kl. 09:00 Mountain Time (15:00 UTC) fredag ved å sende en e-post til Ana Kippenbrock på ana.kippenbrock@prc.nm.gov. Kippenbrock kan også nås på telefon på +1 (505) 690-4191. Hun vil sende deg Zoom-lenken eller innkallingsinformasjonen. Hver person vil få tre minutter til å snakke. Hvis du skal ringe inn i Zoom via telefon i stedet for datamaskin, slår du på lyden på telefonen ved å trykke *6 når du blir bedt om å slå på lyden. [IKKE BRUK TELEFON! MIN ERFARING ER AT DET BLIR FOR VANSKELIG Å HØRE DE RASKE MELDINGENE MAN FÅR OM HVA MAN SKAL GJØRE. EF]

Takk skal du ha!!

Arthur Firstenberg…

 

Einar Flydal, den 17. mars 2023