Fikk du ikke bestilt påskelitteraturen?

Jeg oppdaget i dag at bestilingsskjemaet for å bestille bøker var forsvunnet fra bloggen. Jeg vet ikke hvor lenge det har vært slik. Feilen er nå rettet og du kan igjen få bestilt bøker.

Dersom det har ført til at du gikk glipp av påskelitteraturen, har du litt å ta igjen nå …

Er det noen av bøkene du ikke har lest, har du fortsatt spennende stoff å se fram til, også over påske. Og om du ikke vil bruke penger på bøker, så husk at flere biblioteker har den store 5G-boka, «Stråletåka» og «Den usynlige regnbuen» til utlån. Spør bibliotekaren etter dem om ikke har dem, og fortell hvor de er å få tak i!

De bøkene som er i salg, er stadig like aktuelle og ingen nye er under utgivelse på en god stund. Bøkene gir solid bakgrunn for egne meninger. Det får du også i de mange artiklene du kan laste ned og i bloggpostene mine (mer enn 1000). Men det er mer spesifikt stoff – smalere artikler, f.eks. om forskning, strømmålere , insekter, fugl, strålevern og slikt. Bruk ordskya under menyen eller søk på emneord!

En del av mine skriverier når også ut i verden: To av smartmålerbøkene er oversatt til engelsk og lastes ned her og der. En bloggpost har spillt en rolle i en rettssak i Sveits. En forskningsartikkel leses av forskere de mest uventede steder på kloden.

Så ta for deg du også! Kunnskap er det viktigste våpenet mot tankeløs rasering av helse og miljø!

Og fortsatt god påske!

 

Einar Flydal, påskeaften, 30. mars 2023

 

Nicholas H Steneck og Tom Butler: Debatten om mikrobølgene – Fra jakten på svar til bransjeforsvar, 2022, 

Mer omfattende presentasjon av boka og forfatterne finner du HER. Denne boka bestilles ikke her, men hos bokhandlere, f.eks. på nettet HER.

 


Arthur Firstenberg: Den usynlige regnbuen – Historien om elektrisiteten og livet.

For omtale og tekstprøver fra boka, se bloggpost 24.10.2018

Heftet utgave er til salgs gjennom bokhandlerne. Innbundet bok selges herfra så langt opplaget rekker.


Susan Pockett: Stråletåka –  Helse- og miljøforurensningen fra mikrobølgene (2020).

Dette er boka som viser hvordan telekombransjen forurenser livsmiljøet med pulser som påvirker biologien på cellenivå – både hos mennesker og dyr. Pockett viser fram forskningen, politikken, bevisene og jukset.


Einar Flydal og Else Nordhagen (red.): 5G og vår trådløse virkelighet – Høyt spill med helse og miljø, (2019) UTSOLGT. Kan lastes ned gratis HER.

Denne egner seg for folk som virkelig vil grave seg ned i detaljene på alle sakens mange områder – medisin, radiofysikk, juss, helsepolitikk, HMS, WHO, ICNIRP og hvordan grenseverdiene forsvares. Både lette og vanskeligere deler. Meget omfattende.


Einar Flydal og Else Nordhagen: Smartmålerne: Bevis til opplysning, rettsapparat og forvaltning (2022), (64 sider + 228 sider vedlegg) kr. 250,-

Her forklares både bevisene fra «Halden-saken» om AMS-målerne og helse, og en rekke nye bevis levert til anken som var oppe for lagmannsretten høsten 2022. Alle lenker til kildene er kortlenker, så de lett kan skrives av.

Kan også laste ned gratis HER, men er upraktisk på skjerm. Fordelen er aktive lenker.


Einar Flydal og Else Nordhagen: Smartmålerne, skitten strøm, pulser og helsa (2021), 285 s., kr. 150,- 

En innføring om skitten strøm og pulsing og hvordan strålevernet ikke beskytter mot helse- og miljøvirkningene.

Kan også lastes ned gratis HER.


Adv. Erling Grimstad og Einar Flydal: Smartmålerne, jussen og helsa (2018) UTSOLGT. Kan lastes ned gratis HER.

Dette er innføringsboka, både i jussen og i helse- og miljøsidene ved AMS-målere. (64 sider + 228 sider vedlegg)

 


«Debatten om mikrobølgene» og «Den usynlige regnbuen» bestiller du i heftet utgave i bokhandelen. De bøkene som er til salgs her, bestiller du i skjemaet under.

På hele bestillingen kommer det et tillegg på kr. 100 for porto. Det lønner seg derfor å bestille flere bøker på en gang.

Når du har trykket på Send-knappen nederst, har du bestilt.  Du får kopi av ordren som epost. Bøkene sendes når betaling er mottatt.