“Det trådløse samfunn og livsmiljøet – En visjon i konflikt med biologien?”, 11.11. 10:00 – 15:30

kollasj 2020 EF

NB! På grunn av strenge korona-tiltak i Oslo vil det store heldagsseminaret onsdag sendes uten publikum i salen – bare over nett. Du får seminaret rett hjem, du kan diskutere med andre på nettet underveis, og du kan stille spørsmål. 

Du er velkommen til seminaret som går av stabelen den 11. november i Litteraturhuset i Oslo. Ingen påmelding. Seminaret er gratis.

Programmet favner bredt, men hovedtemaet er bevisene for at dagens stråling og strålegrenser er skadelige for helse og miljø. – Fins de? Hvor gode er de? Gode nok?Hva viser forskningen? Hva viser fakta på bakken? Hva viser de nye retningslinjene fra ICNIRP/WHO? Og hva viser den nye boka “Stråletåka – helse- og miljøforurensningen fra mikrobølgene” av cellefysiologen Susan Pockett?

Arrangør: Foreningen for EMF-reform v/ Einar Flydal i samarbeid med Z-forlag.

Oppdatert program for seminaret finner du HER. Seminaret er annonsert på nettsidene til Litteraturhuset i Oslo: HER

Lokale arrangementer

Hele møtet strømmes direkte på nettet HER. Du oppfordres til å arrangere et møte der du bor, f.eks. på ditt bibliotek! Det trengs bare en stor TV/prosjektor m/ PC og tilgang til Internett. Reklameplakat for møtet du arrangerer, finner du HER. Deltakerne kan sende spørsmål til foredragsholderne underveis. 

Se på nettet, send inn spørsmål, diskutér med andre!

For å se møtet på nettet, trykk HER, så kommer du rett til YouTube-kanalen der du finner den direkte overføringen (på kanalen EMFacets)

Ingen påmelding er nødvendig for å få adgang på nettet. Send spørsmål til panelet samme dag innen kl. 13:50 som epost til seminar11nov@emf-reform.org. Diskutér med andre tilskuere på nett i chatboksen på YouTube så lenge sendingen går og resten av dagen.

Påmelding til Litteraturhuset

På grunn av koronatiltak sendes seminaret fra Wergelandssalen i Litteraturhuset, Oslo, uten publikum i salen. Påmelding og navneregistrering er derfor ikke påkrevet.

 

Forhåndsbestilling av høstens bok

Du kan nå forhåndsbestille cellefysiologen Susan Pocketts bok “Stråletåka – Helse- og miljøforurensningen fra mikrobølgene”, Z-forlag. Du har du den i postkassa før seminaret for kr. 300.- (Listepris: 330,-) Boka viser – faglig sterkt, men lett i formen og med tung faglig bevisførsel – hvordan forsvars- og næringsinteresser har skapt og vedlikeholder et narrespill. Og den viser hvordan helse og miljø ofres ved at det jukses med forskningsvurderingene.

Bestill boka HER eller i bokhandelen!