«Det trådløse samfunn og livsmiljøet – En visjon i konflikt med biologien?» Seminar 11.11.

kollasj 2020 EFDu er velkommen til dette seminaret som går av stabelen den 11. november i Litteraturhuset i Oslo! Se programmet HER.

På grunn av koronatiltak må vi regne med at det kun er 50 plasser i Wergelandssalen. Påmelding og navneregistrering er påkrevet.

Du kan melde deg på her, men du kan også arrangere ditt eget møte lokalt på biblioteket – for hele møtet strømmes på direkten.

Bekreftelse om at du har fått plass, vil først bli sendt ut ca. 25. oktober. Fagfolk innen helse, miljø, strålevern og politikere vil bli prioritert. Lokalet er ikke tilpasset el-overfølsomme.

NB! Hele møtet strømmes direkte på nettet. Du oppfordres til å arrangere et møte der du bor, f.eks. på ditt bibliotek! Det trengs bare en stor TV/prosjektor m/ PC og tilgang til Internett. Nettadresse blir annonsert på Litteraturhusets annonse og på http://einarflydal.com seinest dagen før møtet. Hele seminaret vil etterhvert bli lagt ut på YouTube.

Seminaret annonseres på nettsidene til Litteraturhuset i Oslo: se https://litteraturhuset.no/. For full programomtale, se under på denne siden.

Du kan samtidig forhåndsbestille cellefysiologen Susan Pocketts banebrytende bok «Elektrotåka – Helse- og miljøforurensningen fra mikrobølgene», Z-forlag, som skal foreligge på norsk til seminaret. Du får den til seminarpris kr. 300. (Listepris: 350,-) Boka viser – faglig sterkt og detaljert, men forholdsvis lett i formen – hvordan  Strålevernet svikter, hvordan forsvars- og næringsinteresser har skapt og vedlikeholder et narrespill – og hvordan helse og miljø ofres.

Vel møtt!

Boka får utlevert når du kommer på seminaret. Skulle du ikke få plass,  kommer den i posten. For å bestille boka uten å melde deg på seminaret, må du vente til etter 11. november.

Foreningen for EMF-reform, v/ Einar Flydal i samarbeid med Z-forlag

Full omtale av programmet:

Programmet for seminaret kan åpnes/skrives ut HER.