Foredrag om 5G og helse: 5G Summit – Se 1. dagens gratis bare til 28.8. kl. 15.

Skjermdump-27.08.2019 , 17.21.15

Gårsdagens talere, som du kan se til i morgen middag.

I disse dager går en nett-konferanse av stabelen: 5G-Summit. 200.000 personer så den i går. Det ble for mange så da kræsjet maskinene. Derfor ligger disse foredragene fra i går gratis ute til tirsdag ca kl. 15 norsk tid. Deretter må de kjøpes.  Så går det slag i slag med nye foredrag dag for dag i syv døgn.

Foredragsholderne er blant klodens fremste på feltet, så er du stiv nok i engelsk og orker mange timer foran PC-en eller din smart-TV, er det godt anvendt tid. Eller du kan kjøpe foredragene etterpå.

Forresten kommer hele det store notatet som er grunnlaget for Martin Palls foredrag på 5G Summit på norsk om ikke lenge – som del av en saftig bok om 5G og vår tids trådløse kommunikasjon som vil bli lagt merke til i helsesektoren, av jurister og miljøfolk. Kryss av i kalenderen for Litteraturhuset i Oslo den 26. oktober. Anledning til å melde seg på annonseres om et par ukers tid.

Men i mellomtida altså: 5G-Summit.

 

Einar Flydal, den 27.8.2019