AMS-senderen kortsluttet – og dermed forsvant helseplagene!

 

Skjermdump-28.05.2019 , 13.41.01

Trenger du ditt eget nett? Sjekk HER.

TrønderEnergi har et problem som snarest burde behandles på styrenivå:

Selskapet har opplagt gjort noe veldig dumt når kunder blir friske fra en haug fysiske helseplager straks mikrobølgesenderen i AMS-måleren slutter å virke – etter at de først ble syke da AMS-måleren ble installert.

 

Her kommer et skoleeksempel på hvordan de trådløse AMS-målerne bryter ned folkehelsen. Noen forstår sammenhengene, de fleste gjør det nok ikke. Jeg fikk historien til Inger Johanne Matheson inn som epost her om dagen…

Første gang jeg var i kontakt med innsenderen, Inger Johanne Matheson, var sommeren 2018. Da lette hun etter forklaringer på hvorfor i all verden hun, som var så frisk, hadde fått hjerneslag, og lurte på om mobilmasten i nærheten av huset kunne være årsaken. Jeg sendte henne noen forskningsartikler som viste at det ikke kunne utelukkes, men heller ikke bekreftes for hennes tilfelle, og så undersøkte hun videre selv. Strålingskildene var nok flere, men mønsteret ble særdeles klart da senderenheten i AMS-måleren kortsluttet.

Denne smartmåler-historien passer som hånd i hanske med medisinske erfaringer og forklaringer. Sjekk selv mot to franske forskeres beskrivelse av mikrobølgesyke. Deres oppsummering finner du på norsk i min bloggpost 08.01.2019. For flere smartmålerhistorier, se HER i min blogg.

 

Einar Flydal, den 5. oktober 2019

PDF-versjon: EFlydal 20191005 AMS-senderen kortsluttet og dermed forsvant helseplagene

Smartmåler-historie nr. 149

Navn: Inger Johanne Matheson (71)

Jeg er en kvinne på 71 år som bor i et borettslag bestående av 52 firemannsboliger.

Våren 2014 begynte jeg å få hjerterytmeforstyrrelser, og fastlegen sendte meg til en hjertespesialist hos Aleris. Etter å ha blitt undersøkt gikk jeg med monitor i ett døgn, og legen sa at monitoren hadde registrert et par små hjerterytmeforstyrrelser – noe som var helt normalt. Konklusjonen var at det ikke var noe galt med hjertet mitt, så jeg sluttet derfor å bekymre meg for de stadige rytmeforstyrrelsene. Tiden gikk.

Vinteren 2017/2018 oppdaget jeg på Finnsenderen.no at det var plassert en mobilmast i utkanten av borettslaget. Ved forespørsel til styret ble det opplyst at den hadde stått der i 4 år – altså like lenge som jeg hadde hatt hjerterytmeforstyrrelser! På det tidspunktet hadde jeg lest mye om farene med elektromagnetisk stråling, Og ettersom AMS-målerne snart skulle installeres i borettslaget ville jeg advare mine naboer og la derfor informasjon om elektromagnetisk stråling fra mobilmaster og AMS i samtlige postkasser. Jeg tok også opp temaet på generalforsamlingen samme vår (mai 2018) men ble regelrett ledd ut og stemplet som en konspiratorisk ‘tinnfoliehatt’.

Jeg hadde vært tidlig ute med å skaffe meg legeattest og fikk derfor fritak for AMS (altså for kommunikasjonsenheten). TrønderEnergi var på oss alle i huset både på epost og telefon med krav om å få sette inn AMS, men vi nektet dem å komme inn i vårt hus. I juli 2018 ble begynte installeringen av AMS i borettslaget, og til slutt sto bare vårt hus igjen – omgitt av hus med 5 AMS-målere i hvert hus.

Om morgenen 12. juli våknet jeg med hjerneslag – lammelser i hånd, ansikt, munn og svelg. Deretter gikk det fort: 113, ambulanse, MR, CT, osv – og 1 ukes opphold på slagenheten på St. Olavs Hospital. Blodproppen hadde gått fra hjertet til hjernen viste det seg – og årsaken var – fikk jeg beskjed om – et anfall av hjerterytmeforstyrrelse mens jeg sov. Men overlegen hadde ikke noe tro på at dette hadde noen sammenheng med AMS-installeringen… (Jeg har i ettertid levert ham skriftlig info om elektromagnetisk stråling, og bedt ham oppdatere seg på emnet i legetidsskriftet ‘The Lancet’.)

Fastlegen min sa etterpå at han ble ganske sjokkert over å få vite hva som hadde hendt – «Du er den siste av mine pasienter jeg hadde trodd skulle få hjerneslag!» sa han. (Jeg var frisk og fysisk aktiv for alderen, hadde aldri røkt, sjelden/lite alkohol, normalt blodtrykk og normalt slank – mao. en atypisk hjerneslagpasient.) Han avviste ikke at dette kunne ha noe med elektromagnetisk stråling å gjøre, men innrømte at han ikke hadde nok kjennskap til det til å kunne uttale seg. (Jeg ga han en bunke med info som han lovte å lese.)

Høsten gikk, og vi klarte alle i vårt hus å holde TrønderEnergi og AMS-installatørene unna, tross mye mas.

Med trening og logoped hadde jeg en bratt bedringskurve utover høsten etter slaget. Men like før jul kjente jeg meg veldig energiløs, med hodepine, unormalt stort søvnbehov – og sterkere hjerterytmeforstyrrelser enn tidligere. Så oppdaget jeg ved en tilfeldighet at det var installert en AMS-måler i huset uten at vi visste noe om det! TrønderEnergi nektet å fjerne både måleren og kommunikasjonsdelen, til tross for at den kun målte belysning i fellesrom – begrunnelsen var at det ikke var levert legeattest for spesifikt den måleren(!) i og med at måleren ’tilhørte’ borettslaget prøvde også borettslagsslederen å få den fjernet, men til ingen nytte.

På nyåret (2019) begynte jeg å få flere reaksjoner: ansiktet og øynene hovnet opp. Intens kløe i ansikt, hodebunn, ørene, overkroppen. Huden ble tynn og tørr, håret ble tørt som hamp og neglene ble sprø og brakk til stadighet. Jeg hadde konstant trykk i tinningene og pannehodepine med plutselige sting, veldig skremmende! Jeg ble kjemperedd for å få et nytt slag, og prøvde å kle inn AMS-måleren med aluminiumsfolie. Men jeg kunne se på Acousticon-måleren at strålingen ikke forsvant. Da jeg fjernet folien kortsluttet AMS’en med et smell og displayet gikk i svart! Kommunikasjonsenheten ble åpenbart ødelagt, for siden har det ikke vært noe stråling. Etterhvert forsvant alle plagene også, bortsett fra øresusen – den har jeg fortsatt.

Utpå våren dukket det opp en installatør fra SMARTservice for å sette på en ekstra antenne; TrønderEnergi fikk nemlig ikke inn noe signal og måtte stipulere, sa han. Han ble jaget ut med uforrettet sak…

TrønderEnergi ringer stadig vekk, men jeg svarer ikke når jeg ser det er dem. Jeg har forsatt min analoge måler i behold. Men planlegger likevel å flytte ut av byen, hovedsaklig pga. 5G som skal komme hit snart – for det regner jeg ikke med at jeg kommer til å overleve etter de erfaringene jeg har gjort…

Trondheim 29/9 – 2019
Inger Johanne Matheson

PS. Det hører også med til historien at jeg i 2007 fikk brystkreft etter å ha delt et lite kontor med et digert beist av en kopieringsmaskin i flere år. At det er et stort elektromagnetisk felt rundt en slik maskin visste ikke jeg noe om da. Men det vet jeg nå…