AMS-målerne for retten: 2,33 millioner samlet inn. Siste mulighet er i dag.

soffice 01.12.2019 , 07.06.35 Innsamlingen-November 2019.ods - OpenOffice Calc

Innsamlingen for å finansiere videreføringen av et rettslig løp mot AMS-målerne (Vi tar AMS-målerne for retten!) stenges for innbetalinger fra i kveld kl. 24:00. Fristen er forlenget et døgn fordi vi uansett må vente på bankutskrifter for helgens innbetalinger til mandag morgen, før vi kan beslutte hva som skjer videre. Her følger statusrapporten per søndag morgen 1.12., og hva som skjer videre:

Ved avslutningen av innsamlingen er resultatet som vist i grafen: Per midnatt har 772 givere betalt inn, via Bidra.no/ams eller direkte til bankkonto, i alt  529 338 kroner. Dette er 176% over målet på 300 000. De som har bidratt via Bidra.no/ams, har samtidig gitt sitt tilsagn til å bidra med i alt 3 000 kroner over 3 år. Mange har altså allerede betalt inn hele beløpet, eller en stor del av det. Enkelte har bidratt med flere slike tilsagn.

80 personer har betalt rett inn på innsamlingens bankkonto, med beløp opp til 10 000 kroner. De 67 av dem som har betalt inn lavere beløp enn 3000, har strengt tatt ikke gitt noen tilsagn om å være med på hele løpet, men vi går ut fra at de blir med hele veien. Da kan vi regne at vi i alt har fått inn innbetalinger og tilsagn på 2 332 750 kroner. Vi har dermed nådd 77,8% av målet.

Det står altså ennå 667 250 kroner udekket. Det beløpet vil nok krympe litt mandag morgen når vi får bankutskriften om helgens innbetalinger, men hvor mye? Mandag utpå dagen må vi ta beslutningen om hvordan vi går videre. Tør vi ikke ta risikoen, sender vi alle penger tilbake. Beskjed vil komme her på bloggen og på Bidra.no/ams.

I tillegg til dette er det også kommet inn 83 504 kroner til tekniske undersøkelser og bevisutvikling. Det er også viktige bidrag!

 

Lokkematen

Seinere i dag kommer uansett beskjeden om hvem som går av med “lokkemat”-premiene: En ukes opphold for tre i eget hus ved Liguria-kysten, med henting og bringing til flyplassen i Nice og 1 000 kroner tilskudd til flybillettene per person. Dette er en gave fra en av bidragsyterne. Dessuten fem eksponeringsmålere fra EMF-Consult AS. Trekningen skjer så snart vi har “vasket” innbetalingslistene slik at alle bidragytere er med, og da med én oppføring hver, selv om de har bidratt flere ganger og uansett hvordan de har betalt inn. 

Så følg med!

 

Einar Flydal, 1. desember 2019