AMS-målerne for retten: Hvem vant “lokkematen”?

Liguria

Her kommer resultatene fra trekningen av:

  • ett en-ukes opphold for tre personer i eget hus i en landsby på Liguria-kysten (Norditalia), med henting og bringing til flyplassen i Nice, og med 1000 kroner per pers til flybilletter
  • fem eksponeringsmålere modell Cornet ED88TPlus, vanlig utsalgspris kroner 2295,- 

Beslutning om aksjonen kjøres videre tas i morgen, mandag 2. desember.

De som er med i trekningen er de som i perioden fra og med 5. november til og med 30. november 2019 har tatt på seg å bidra med 3 000 eller mer til den juridiske prosessen “Vi tar AMS-målerne for retten!”. Vi har tatt med både de som har bidratt over Bidra.no/ams og de som har betalt inn direkte til aksjonens bankkonto. (Vi foretrekker at bidragene går over Bidra.no/ams fordi det da holdes orden på en rekke lovmessige forhold og betalingsløsninger og gir oss mindre arbeid. Til gjengjeld tar Bidra.no et gebyr.)

Trekningen ble utført i kveld ved at to naboer av undertegnede vekselvis trakk papirlapper med ett og ett siffer fra sammenkrøllede papirlapper i en liten eske som ble ristet for hver lapp som ble trukket til vi hadde 6 tall mellom 001 og 680 (antallet unike bidragsytere). Deretter fant vi tilsvarende linjenummer i en liste der navnene var plassert i tilfeldig rekkefølge ved bruk av en tallgenerator. Oppføringer av typen Einar Flydal1 og Einar Flydal2 var ryddet slik at det bare fantes én oppføring per person uansett antall bidrag.

Resultatene ble som følger:

Et ukes opphold for tre på Liguria-kysten:
Harald Teigen, Filtvedt

Eksponeringsmålere modell Cornet ED88TPlus:
Aase Kardash, Jar
Kjell-Erik Rasmussen, Trondheim
Ane Gro Siri Skjelfjord, Vestby
Elisabeth Roth Andresen, Oslo
Øyvind Strand, Løten

Oppholdet på Liguria-kysten avtales nærmere med paret som stiller huset sitt til disposisjon. De er blant bidragyterne. Målerne blir sendt i posten direkte fra EMF-Consult AS.

Gratulerer!

Beslutning om aksjonen kjøres videre tas i morgen, mandag 2. desember.

 

Einar Flydal, den 1. desember 2019