AMS-målerne for retten: arbeidet er i gang…

På bare 27 dager har vi samlet inn tilsagn for kr. 2 565 750, hele 85% av målet for å finansiere et stort juridisk løp – helt til høyesterett om nødvendig. Av dette er i alt kr. 590 707 allerede innbetalt.
Stor takk til alle som har deltatt og gjort dette mulig ved å spre informasjon og mobilisere venner og bekjente! Grafen viser fordelingen av de innbetalte bidragenes størrelse.

Skjermdump-03.12.2019 , 06.49.55

VI ARBEIDER PER 3. DESEMBER MED LØSNINGER FOR GJENVÆRENDE RISIKO.
BESLUTNINGEN OM AT VI KJØRER VIDERE ER NÆR FORESTÅENDE.

Kampanjen for å finansiere den juridiske prosessen er over, og foran oss står en periode med stille, men intenst arbeid.

Du kan fortsatt bidra til utvikling av bevismateriell og tekniske analyser.

Mer informasjon følger så snart vi kan slippe den ut.

 

Einar Flydal, 3. desember 2019

PS. I kveld holder jeg foredrag kl. 18 på FELOs julemøte på grendehuset i Midtsand, Malvik (mellom Trondheim og Stjørdal. I morgen i Bodø. Temaene er blant annet 5G, om hvordan selv svak stråling kan påvirke biologisk, hvordan grenseverdiene blir til, og om status for aksjonen Vi tar AMS-målerne for retten! Møtene er åpne, men julebordet deretter er bare for medlemmer. Jeg har med noen eksemplarer av den nye 5G-boka – boka som kommer til å danne en vesentlig del av kunnskapsgrunnlaget for det rettslige løpet framover.

Mer info om disse møtene finner du på Facebook.