Anke til lagmannsretten? 20% er i boks på ett døgn!

Rød søyle: tilsagn om bidrag. Hvit søyle: garantier.

På bare ett døgn har givere over hele landet bidratt med tilsagn og garantier for hele 20% av det som trengs for at vi kan anke Halden-dommen til lagmannsretten: kr. 177 000 til prosesskostnader og garantier for kr. 202 000.

Det trengs tilsagn for én million av hver: én til å finansiere prosessen, og én i form av garantier i tilfelle lagmannsretten skulle idømme saksøkerne å bære motpartens saksomkostninger.

Du finner mer om Halden-dommen i bloggpostene fra de foregående dagene (se rød meny-liste, 8., 9., 10. juni).

Bruk skjemaet nedenfor til å melde deg på som bidragsyter og/eller garantist – om du ikke alt har gjort det!

Hvorfor har vi klart 20% av målet på bare ett døgn?

Svaret er enkelt: Det er svært mange som har fått med seg AMS-dommen i Halden tingrett. De er fortørnet og forbannet over et slikt rettsvesen og en slik oppførsel fra statsforvaltningens representant. Slikt undergraver troen på vårt tillitsbaserte politiske system.

De som plages akutt av AMS-målerne, er dessuten fortvilet over å bli mistenkeliggjort som innbilt syke, bare fordi ikke kan påvise utfra de strengeste og mest firkantede vitenskapelige beviskrav eksakt hvilke mekanismer som utløses av mikrobølgesendere og skitten strøm, og gjør dem så dårlige. (Prøv å stille slike krav til tyngdekraften eller aspirin før du godtar dem!)

Vi ser psykologiseringen av amalgamforgiftning, fibromyalgi, gulfsyndromet, ME, etc. etc. gjenta seg nå i ny drakt – og med nye aktører. Den er del av et globalt spill med aktører i sving langs hele spekteret fra elfenbenstårnets tinder til de råeste manipulasjoner av politikere og markeder. Det dokumenteres nå gang på gang.

Det er derfor kurven gjorde slikt et hopp fra 0 til 20% av målet på ett døgn. Hvordan den ser ut i morgen? Det er det du som avgjør!

Forresten: Hvis du ikke får kvitteringen på epost noen sekunder etter at du trykker på SEND, så titt i spam-kurven. Der kan den ha havnet.

 

Einar Flydal, den 14. juni 2021