Den nye strålevernautoriteten ICBE-EMF: nettseminar onsdag kl. 15-18:30

Er du klar for et seminar direkte fra The Royal Society of Medicine i London? I morgen har du sjansen til å få høre ekspertforklaringer på hvordan dagens grenseverdier svikter, og hvorfor den såkalte “kunnskapsoppdateringen” som FHI for tida jobber med og skal legge fram i høst, er på villspor. 

Det som er spesielt interessant med dette møtet, er det følgende:

  1. Du vil få presentasjoner som forklarer hvorfor ICNIRPs retningslinjer ikke holder mål som grunnlag for helse- og miljøvern, og produserer helse- og miljøskader i stedet for å beskytte mot dem.
  2. En av deltakerne, James Lin, er tidligere ICNIRP-medlem. Han går nå sterkt i rette med ICNIRP og anklager ICNIRP for uansvarlig virksomhet.
  3. Resten av panelet er også blant de fremragende fagfolkene på feltet.
  4. Seminaret arrangeres av ICBE-EMF, en ny organisasjon av medisinsk og biologisk ekspertise som utfordrer ICNIRP, denne fysiker- og bransjedominerte stiftelsen som fortsatt leverer de romslige retningslinjene som blant annet Norge holder seg til.

Du må melde deg på på forhånd: https://icbe-emf.org/activities/ Der får du også programmets detaljer (NB! med engelske tider) og referanser til litteraturen som danner bakgrunn for dagens møte. Du behøver nok ikke lese deg opp: Du vil få dem oppsummert i presentasjonene, må vi tro.

 

Einar Flydal, den 13. juni 2023