Tjomlids skepsis på ville veier

GrenserJa, “Tjomlids skepsis på ville veier” er tittelen på Janne Horn Eraths og mitt tilsvar til en artikkel av Gunnar Tjomlid på dagbladet.no her om dagen (“Mobilstråling er fortsatt ikke farlig“, dagbladet.no, 26.8.).

Vår artikkel avfødte noen interessante kommentarer da “Ingen liker å bli lurt” delte den på sin vegg på Facebook. For eksempel denne:

Mye fancy ordbruk, kvasi-interlektuelle vendinger, faktaløse, diffuse “forsknings-” og “videnskaps-” påstander, sauset sammen i en innholdsløs, svadafyllt populistisk artikkel -totalt blottet for reelle videnskaplige fakta eller realitet. Men desto større tro på egen fortreffelighet og fantasifulle oppkok…

En ganske annerledes kommentar fikk jeg som epost:

Kongelig håndtering av Tjomlid og Statens Strålevern!

Tolkningsspennet er altså ganske stort. Du får bedømme selv.  Du finner vår artikkel på dagbladet.no, i lenken øverst. PDF-versjonen finner du her: Erath&Flydal-Tjomlidsskepsis-dbno28082016

Einar Flydal, 27.8.2016 (PDF-versjon lagt inn 30.8.)