AMS-målerne for retten: Vi mangler 268 givere! Er DU en av dem?

soffice 30.11.2019 , 08.20.13 Innsamlingen-November 2019.ods - OpenOffice Calc

Vi har nå samlet inn tilsagn for 2 195 688 kroner av et mål på 3 millioner. Vi har fått 497 688 kroner på bok. Sist døgn kom det inn 46 918 kroner fra 50 givere i kontanter, altså over 900 kroner per giver! Vi er nå oppe i 667 givere og sprengte prognosen nok en gang…

Søndag morgen kommer neste resultatoversikt. Der vil ikke bankinnbetalinger i dag komme med, bare bidrag som skjer på http://bidra.no/ams. Er vi da på 80% av målet? I dag mangler vi bare 268 givere for å nå 100%. Ved 80%  sitter vi som organiserer dette med en udekket personlig risiko på 600 000 kroner i forhold til innsamlingsmålet. Så vi er i tenkeboksen hva gjelder hvor stor risiko vi skal tørre å ta, og der blir vi til utpå mandagen når vi har fått de endelige resultatene og har fått diskutert strategi.

Mens jussen må følge sitt tempo og sine taktikker, endres det strategiske landskapet i raskt tempo:

I Vestfold har Skagerak Energi Nett satt i verk stengning av strømmen etter at et trettitalls personer gikk til politianmeldelse av selskapet.  I Europa samler nå kreftene seg til motstand mot 5G. Nye opplysninger om mulighetene for skadevirkninger på ionosfæren og klodens elektriske system fra de planlagte 50 000 5G-satellittene til Elon Musk og andre er av databransjens store helter – og snart nå miljøkriminelle – er underveis mot publisering. Og ikke minst: I en høring ber Kommunaldepartementet om synspunkter på bredbåndspolitikken framover – en politikk der trådløst bredbånd åpenbart tegner seg som et viktig alternativ. Sjekk derfor dagens bloggpost om høringen, og se om du kanskje skal sende inn en kort uttalelse innen fristen som er allerede tirsdag 3.  desember!

Trekningen av lokkematen skjer søndag

Hvis du vil være med på trekningen om lokkematen (en uke for tre på Liguriakysten og fem måleapparater for elektromagnetiske felt), må du gi ditt bidrag på http://bidra.no/ams innen søndag morgen kl. 05:00. For da tar vi ut deltakerlistene for trekning. Bidrag som settes inn i helgen direkte til prosjektets konto (som du finner på http://bidra.no/ams), kommer ikke med, for de får vi ikke rapport om før mandag morgen.

Navn på vinnerne vil bli publisert søndag. De som har registrert at de vil være anonyme, vil bare få tredje bokstav i for- og etternavn og de to midterste siffer i postnummeret offentliggjort. vinner av oppholdet på Liguria-kysten vil dessuten bli oppringt for praktiske detaljer. Enkelte av de første bidragsyterne fikk på grunn av tekniske problemer ikke registrert navn eller andre data. Vi har fått registrert så godt som alle, så også de er med i trekningen.

 

Einar Flydal, den 30. november 2019