Brett opp ermene og arrangér seminar der du bor den 11. november!

Den 11. november går seminaret “Det trådløse samfunn og livsmiljøet” av stabelen i Litteraturhuset i Oslo. Passer det ikke å ta turen dit, kan du lage ditt eget møte der du bor og følge hele seminaret derfra! Og dere kan sende inn spørsmål.

Snakk for eksempel med biblioteket og spør om du får låne et møterom, eller med rådhuset. Eller snakk med kinoen, eller med de som har nøklene til samfunnshuset. Eller lag møtet hjemme i egen stue med noen venner! Du trenger bredbånd, en PC, en TV eller prosjektor og lydanlegg, alt etter størrelsen. 

Her får du en ferdig plakat. Du fyller bare inn møtested, om det koster noe og arrangør og henger opp noen slike der folk ferdes.
HENT A4-PLAKAT HER!

Under møtet kan dere sende inn spørsmål på epost til møtet i Oslo. Spørsmålene går videre til foredragsholderne som besvarer dem på møtet så langt de rekker.

Det er bare å sette i gang! 11. november er rett rundt hjørnet!

For flere detaljer om programmet, se PROGRAMMET OG PRAKTISKE DETALJER.

Dersom du vil komme til Litteraturhuset i Oslo, er du selvsagt velkommen så langt det er plass! Men da må du melde deg på. Det kan du gjøre HER. Vil du reklamere for møtet i Litteraturhuset, og for å se det på nett hjemme i godstolen, finner du her en A4-PLAKAT FOR MØTET I OSLO.

Einar Flydal, den 5. oktober 2020

PS. Arrangerer du et møte, har du ansvar for å følge smittevernreglene.
Har du praktiske spørsmål om møtet, så send meg en beskjed HER.