Det trådløse samfunn og livsmiljøet – Gi meg bevisene på at det går i hop!

Screenshot - 27.10.2020 , 09.38.31

Du er velkommen som publikum på nett i dag kl. 10:00! Seminaret er gratis. Fullt program finner du HER (v.1,8). Påmelding er ikke nødvendig.

Du ser seminaret hjemmefra via YouTube på din TV eller PC. Gå til YouTube, søk så opp EMFacets, og du finner det. For å se møtet på PCen, klikk HER, og du kommer dit. Enklere blir det ikke.

Er du i Bodø eller Stavanger? Der kjenner jeg til at det arrangeres det egne møter som følger seminaret:

I Bodø arrangeres det av FELO Nordland og Norges Miljøvernforbund på Tusenhjemmet Kultur- og Kunnskapssenter. Møtet begynner kl. 10:00 og følger på direkten. Se mer på Facebook HER
I Stavanger går møtet fra kl. 17:00 i møtesalen på Gaffel & Karaffel. Se mer på Facebook HER

NB! På grunn av strenge korona-tiltak i Oslo vil heldagsseminaret onsdag sendes uten publikum i salen – bare over nett.

Du får seminaret rett hjem, du kan diskutere med andre på nettet underveis, og du kan stille spørsmål per epost til seminar11nov@emf-reform.org. 

Seminaret er annonsert på nettsidene til Litteraturhuset i Oslo: HER.

Arrangør: Foreningen for EMF-reform, v/ Einar Flydal i samarbeid med Z-forlag.

Teknisk tips

Har du trådløst nett hjemme? Ikke sitt fra kl. 10 til kl. 15:30 foran en PC eller TV med trådløs forbindelse. Kjøp deg heller en Ethernet-kabel (evt. også en overgang til rett type USB-kontakt), så du kan kople sammen PCen og ruteren og slå av WiFien både på PCen og ruteren. Du skal se du blir lettere i hodet når dagen er over…

En slik kabel – i passe lengde – får du f.eks. på Clas Ohlson eller Kjell & Co.

Vil du ha høstens bevisbok?

Stråletåka-forsidePå seminaret lanseres boka av cellefysiologen Susan Pockett: “Stråletåka – Helse- og miljøforurensningen fra mikrobølgene”, Z-forlag. 

Boka viser – faglig sterkt, men lett i formen og med solid og detaljert faglig bevisførsel – hvordan forsvars- og næringsinteresser har skapt og vedlikeholder et narrespill om grenseverdiene og underslår helseskadene. Det skjer med lokale myndigheter som “nyttige idioter”, som det norske strålevernet – og gjennom helt urimelige og meningsløse krav til bevisførsel. Boka viser i detalj hvordan helse og miljø ofres ved at det jukses med forskningsvurderingene.

Fram til og med i dag kan du kjøpe boka til kr. 300,- fritt tilsendt. Fra 12. november er prisen kr 330,- fritt tilsendt. Du bestiller den HER i bokhandelen.

Meld deg på eller kryss av i kalenderen!

Einar Flydal, 09.11.2020