Saksøkernes ekspertvitneforklaringer til rettsaken i Halden finner du her

Torsdag 20. mai var det ekspertvitnenes dag i AMS-rettsaken i tingretten i Halden. Videoopptak av deres forklaringer finner du på YouTube, på kanalen EMFacets.

Presentasjonene til saksøkernes ekspertvitner, Else Nordhagen, Odd-Magne Hjortland, Einar Flydal, Magda Havas og David O. Carpenter, kan du laste ned her.

Nå kan du, om du vil, se videoene på ny med de sakkyndiges presentasjoner. Manuset til Einar Flydals forklaring finner du også her. Der er det mye som ikke står i lysarkene. Så er det bare å håpe på innevær i pinsen…

Pek og klikk for å laste ned PDF-filer:

Else Nordhagens presentasjon – lysark
Else Nordhagens manus – fulltekst

Odd-Magne Hjortlands presentasjon – lysark

Einar Flydals presentasjon – lysark
Einar Flydals manus – fulltekst

Magda Havas sin presentasjon – lysark (stor fil)

David O. Carpenters presentasjon – lysark

Saksøktes ekspertvitner brukte ikke noen skriftlig presentasjon eller lysark.

Aksjonen Vi tar AMS-målerne for retten! videresender via YouTube fra tingretten i Halden på kanalen EMFacetsOpptakene vil bli liggende uredigert. (Vi vil fjerne “tomrommene” når vi rekker å få det gjort.)

Videokonferanseutstyret i tingretten er langt fra perfekt og lyden er tidvis hakkete. Heller ikke kameraplasseringen er bra. Men det er slik det er, og det går an å følge med.

Presentasjonene til saksøkersidens ekspertvitner kan også lastes ned her: Finn bøker, og artikler, utredninger og radioinnslag du kan laste ned.

Annet materiell

En av saksøkerne finner du her: https://www.nrk.no/innlandet/solvar-werenskiold-saksoker-elvia-med-ni-andre-elfolsomme-fordi-de-ikke-vil-installere-ams-maler-1.15500114

Et innslag på Nrk LokalTV om saken finner du her: https://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-oslo-og-viken/202105/DKOV98051921/avspiller

Saksøkerne har bygget sakens materielle – altså ikke-juridiske – sider på forskningsformidling som er oversatt til norsk eller skrevet på norsk de siste årene. Dette er bøker som gir folkeopplysning om elektromagnetiske felt, helse og miljø. De kan bestilles HER eller fra Z-forlag eller i bokhandel.

Boka som ble skrevet spesielt for å bygge opp nødvendig kunnskap til rettssaken, kan du bare bestille HER. Det er boka Smartmålerne, skitten strøm, pulser og helsa av Einar Flydal og Else Nordhagen.

(Forløperen til denne boka, Smartmålerne, jussen og helsa (1998), er utsolgt, men du kan laste den ned gratis HER.)

Økonomi

Vi vil gjerne takke alle som har bidratt så vi har kunnet reise denne rettssaken! Det har tatt snart tre år med forberedelser og oppbygging både av kunnskapsgrunnlaget, tekniske analyser, det juridiske grunnlaget og økonomien.

Aksjonen Vi tar AMS-målerne for retten! finansieres gjennom innsamlede midler og tilsagn slik at vi kan følge opp så langt det er nødvendig. Midler til å dekke de direkte kostnadene til denne rettssaken er ennå ikke hentet inn fullt ut, for vi er avhengige av ikke å tømme reservene.

Hvis du ikke har rukket å bidra ennå, kan du gjøre det her: http://bidra.no/ams

Formelt skal dom komme innen to uker, men det er normalt at det tar lengre tid. Fram til kjennelsen vil rettssaken ikke bli kommentert her på bloggen. Bare saksopplysninger vil bli gitt, og materiell lagt fram, slik som her. Så gjør vi opp status deretter.

 

Aksjonen Vi tar AMS-målerne for retten!

 

Einar Flydal og Torleif Dønnestad, den 21. mai 2021

PS. Takk til Jan Erik som tok seg av videooverføringen og overvåket chat-rommet!