Heller lytte enn lese? Her har du en podcast om 5G, trådløst, helse og miljø

Fra nettsidene til mentaltrener Frank Nilsen, https://mtfranknilsen.no/

Er du av dem som heller lytter enn leser? For eksempel når du går på tur, tar oppvasken, trener, eller bare slapper av? Her får du en podcast som Frank Nilsen, mentaltrener og podcast-produsent, nettopp har laget med meg. 

Temaet ser du av overskriften. Du finner podcast’en ved å søke i din podcast-app eller i Spotify på “Mentaltrener podcast”, eller du kan laste den ned her og spille den av på din PC. Den varer nesten halvannen time og tar deg en lang tur gjennom ulike sider ved trådløs teknologi og virkninger på mennesker og miljø.

Her ser du hvordan Frank Nilsen omtaler intervjuet:

“Vi hører til stadighet at 5G skal gi oss raskere nett og hvor viktig det er for vår digitale hverdag. Jeg er en stor tilhenger av førevar prinsippet. Finnes det noen forskning på helse og miljøeffektene av den nye teknologien på kort og langsikt? Einar Flydal er en person jeg har fulgt med på lenge. På bloggen hans https://einarflydal.com kan man ofte lese godt dokumenterte innlegg om alt fra smartmålere til strøm og trådløsteknologi.”

Du finner denne og andre podcaster Frank Nilsen lager, ved å søke på “Mentaltrener podcast” på din favoritt podcast-app eller på Spotify.

Denne podcasten kan du også finne og laste ned eller lytte til på https://mtfranknilsen.no/2021/10/28/kan-5g-og-tradlos-teknologi-vaere-skadelig-med-einar-flydal/

 

Einar Flydal, den 3. november 2021