Nå er “Debatten om mikrobølgene” i salg

Boka “Debatten om mikrobølgene – Fra jakten på svar til bransjeforsvar” er nå på vei ut til dem som har forhåndsbestilt.

Den nye boka Debatten om mikrobølgene – Fra jakten på svar til bransjeforsvar er nå under utsendelse og til salgs gjennom bokhandlere og på nettet. 

Boka handler om hvordan USAs strålevern for mikrobølger ble til – og hvordan vi fikk et strålevern som var foreldet allerede da det ble skapt, og hvordan dette forsvares med argumentasjon som de som setter seg inn i sakene, forstår er basert på prioritering av militære og industrielle interesser framfor folkehelse, og forsvares med juks og/eller uforstand.

Forfatterne er Nicolas Steneck og Tom Butler, to professorer med forskningsetikk som spesialitet og spesiell interesse for stråling og helse.

Boka er nærmest en slags “akademisk triller” for folk med sans for at “djevelen ligger i detaljene”. Den er oversatt og tilrettelagt av Einar Flydal.

Boka egner seg også godt for lesesirkler og diskusjoner og kan leses både av lekfolk, politikere, miljøvernere og av fagfolk innen helsefag, IKT, radiofysikk og biologi.

Et (nett)seminar om boka kommer i oktober/november. Dette er en bok som kommer til å leve lenge.

Nicolas Steneck og Tom Butler:
Debatten om mikrobølgene –
fra jakten på svar til bransjeforsvar,
Paradigmeskifte forlag 2022, 544 sider, innbundet
Listepris kr. 460,-

Boka bestiller du i en hvilken som helst bokhandel, f.eks. hos HER hos haugenbok.no, som jeg ser gir 58 kr. avslag.

For en fyldig omtale, se Paradigmeskifte forlags nettside om boka. Mer om boka finner du også i bloggpost 20.5.2022.

Ønsker du å bestille mange eksemplarer på en gang? Ta kontakt med Paradigmeskifte forlag på forlag@paradigmeskifte.nu