Påminnelse: kafé- & pub-foredrag i Moss i dag tirsdag 14. februar

Om du er i nærheten: Jeg minner om foredraget på Café Riis  i Moss i kveld kl. 18:30 tirsdag den 14. februar.

Tittelen er i seg selv omfattende nok til en helaften:

“Historien om den “svake” strålingen og hva den gjør med biologien – fra tidenes opprinnelse via Charles Darwins kapteins “stormglass” og fram til 5G, smartmålere og dagens helseplager”.

Dette blir et dypdykk inn i sider av strålingen som spenner fra celler til kosmos. Du kan vente deg et spenstig overblikk som viser hvordan vårt strålevern er faglig akterutseilt og derfor skaper skader på både folk og fe.

Foredraget holdes på Café Riis, Fossen 20, i Møllebyen i Moss Tirsdag 14 februar kl 18.30 til ca kl 20.30.

Om foredragsholderen

Einar Flydal (73 år, cand. polit. og Master of Telecom Strategy) har arbeidet nær 40 år innen IKT og telekom. Han har vært aktiv i innføring av EDB, epost og videokonferanser i offentlig forvaltning og i skoleverket, vært forsker og strategirådgiver i Telenor ASA og universitetslektor ved NTNU.

Siden før han ble pensjonist i 2011, har han gravd seg ned i forskningen om helsevirkninger fra elektromagnetiske felt. Han har oversatt, tilrettelagt og skrevet sju bøker, nær tusen bloggposter og en rekke artikler om stråling, helse og miljø. Flydal er initiativtaker til en pilotrettssak om AMS-målere som er anket til høyesterett og avventer ankeutvalgets beslutning.

Påmelding

Entré er satt til 100 kr. som du betaler på møtet.

 

Einar Flydal, den 14. februar 2023