En helaften om stråling på Bygdøy – på veien til EMD i Strasbourg

To ildsjeler av noen damer som er opptatt av helse og det gode liv arrangerer en helaften om stråling på Bygdøy den 7. juni. Dersom dette er noe for deg, ses vi kanskje der? 

Ellers er det Menneskerettsdomstolen i Strasbourg som står i fokus nå om dagen…

Påmelding til evenementet på restaurant Lanternen, Bygdøy, skjer via lenken https://app.checkin.no/event/57389

For øvrig går forberedelsene av saken om AMS-målerne for Menneskerettsdomstolen i Strasbourg sin gang. Advokatene arbeider, og det gjør også forskerne som framskaffer dokumentasjonen på helsevirkningene. Nåløyet er trangt, men både nordsjødykkerne og tannlegeassistentene vant fram, til tross for at norsk rettsvesen fant at bevisene ikke var gode nok.

Pengene som skal til, må som før komme fra innsamling. Epost om dette går ut med det første til alle bidragsyterne som til nå har gjort saken mulig. For øvrig bes alle som vil bidra, om å melde seg på: https://einarflydal.com/anke-til-strasbourg-meld-pa-her/

 

Einar Flydal, den 16. mai 2023