Trenger du en oversiktsartikkel om WiFi i skolen og helse å gi bort?

KritiskeBlikk-OmslagHer får du en oversiktsartikkel om WiFi i skolen og de generelle helsesidene ved trådløs kommunikasjon. Den er fra boka Kritiske blikk på skolen, Z-forlag, 2018, som nå er utgått fra forlaget. Nå får du den gratis:

Artikkelen, Elektromagnetisk stråling – gambler vi med våre barns helse?”, er på 52 sider. Den egner seg som en innføring i hele temaet omkring stråling og helse. I Helsemagasinet ble artikkelen våren 2018 omtalt slik: “Det beste som hittil er skrevet på norsk om dette.” Du kan laste den ned her:

 

4882 Nedlastinger

Min omtale av artikkelen da boka ble lansert, kan du lese her: bloggpost 08.03.2018.

For den som vil ha mer å lese om emnet:

Sommeren 2018 kom Smartmålerne, jussen og helsa. Høsten 2018 kom den norske oversettelsen av Arthur Firstenbergs store oversiktsbok Den usynlige regnbuen – Historien om elektrisiteten og livet. Og høsten 2019 kom 5G – og vår trådløse virkelighet.

Begge disse bøkene kan du få tak i HER. Der finner du også lenker til annet interessant lesestoff som kan lastes ned.

 

Einar Flydal, den 25. mai 2020