– Jeg fikk livet tilbake da AMS-måleren forsvant!

Smartmåler-virkninger-norskFlere ganger i uka får jeg eposter fra folk som har blitt kvitt vesentlige helseproblemer som dukket opp kort etter at AMS-måleren var blitt installert, og forsvant igjen da de fikk fjernet radiokommunikasjonen fra måleren. 

For dem som har satt seg inn i forskningen og i hva som er de vanligste symptomene, er dette ikke til å undres over. For dem som stoler på myndigheter som lar seg bruke som mikrofonstativ for stiftelsen ICNIRP, er det ubegripelig at “så svak stråling” skal kunne gi slike virkninger.

Les selv denne beretningen fra en mann som ikke har vært redd for å omgås elektriske felt og radiosignaler: han har seilt som telegrafist til han ble 60, med langt sterkere sendere omkring seg enn en skarve AMS-måler. 

Navn: Hans Lunde

Epostadresse: hansl2@broadpark.no

Din melding:: 18.07.2020
Endelig har jeg fått livet tilbake! Senderen til smart-strømmåleren ble frakoblet i går, og allerede i dag, ett døgn senere, kan jeg igjen leve et normalt liv uten å bli terrorisert av smartmåleren.
Det hele startet for ca. 2 år siden. Da merket jeg en brummende lyd i ørene, men siden jeg hadde lav B-12 verdi, stoppet jeg brummingen ved stadig å få sprøyter med B-12. Men for ca. 9 måneder siden virket ikke B-12 sprøytene lenger. Og da startet marerittet for alvor! En overdøvende motordur/torden i ørene var nesten ikke til å holde ut. Det hjalp litt med antibiotika, men bråket lot seg ikke stoppe. Legen sendte meg til MR, men de kunne ikke se at noe var galt. Så fikk jeg Ibux på resept, 3 tabletter daglig. Det hjalp også litt, men fortsatt var støyen i ørene overdøvende. 8 forskjellige blodprøver ble tatt, men heller ikke nå kunne de finne noe galt.
Støyen var verst om natten, og gikk etter hvert også over til innvendig vibrasjon. Etter hvert fant jeg ut at det måtte være en form for inflammasjon jeg hadde, og la om kostholdet. Ikke mer kjøtt, smør, ost, egg, melk, sukker, kaffe, med andre ord alt som smakte godt. Men heldigvis tålte jeg fisk. Det resulterte i at den verste støyen ga seg, men hver natt vibrerte det slik i kroppen at det var vanskelig å få sove.
For ca. en uke siden leste jeg innlegget fra Randi Dølbakken fra 14.10.2018. Hun beskrev nesten nøyaktig mine plager, og da gikk omsider lyset opp for meg! Jeg fikk legeattest på at mine helseplager hadde vært betydelige etter at smartmåleren var installert og sendte den inn til min nettleverandør med bønn om å komme så snart som mulig og koble fra senderen. Og det gjorde de! Etter bare 3 dager kom installatøren og koblet fra senderen og fjernet den. All takk til Haugaland Kraft!
Så nå kan jeg spise som normalt igjen, og de 6 kiloene jeg har tatt av skal raskt legges på igjen!
Jeg har reist som telegrafist til jeg var 60 år og har aldri vært plaget av stråling, selv om senderne har vært på 1500 watt. Så at det er noe riv ruskende galt med smartmålerne er helt sikkert.

Med vennlig hilsen
Hans Lunde
Grunnavågsvegen 4,
5410 Sagvåg.

 

Vil du vite litt mer om hva det er som er “riv ruskende galt med smartmålerne” og kan framkalle slike reaksjoner selv om signalene er så svake at de umulig kan varme opp noe som helst, og derfor ligger milevis under de gjeldende grenseverdiene, så les Del 2 i “Smartmålerboka” (Grimstad og Flydal 2018: Smartmålerne, jussen og helsa), som du kan laste ned gratis eller bestille fra Z-forlag HER.

 

Einar Flydal, 20.07.2020