“Den usynlige regnbuen”: 3. opplag!

Regnbuen 3.opplag“Den usynlige regnbuen – Historien om elektrisiteten og livet” foreligger i tredje opplag! At to opplag er fullstendig utsolgt, vitner om en stor suksess for en bok om et så smalt tema. Ingen store medier har omtalt den, ingen annonser har vært rykket inn. Jungeltrommene har gjort den kjent, og mange refererer til den som en stor leseropplevelse. 

Boka gir en vakker, morsom, spennende og skremmende leseropplevelse. Samtidig får du en «dannelsesreise» gjennom kunnskapen på feltet – fra 1700-tallet til i dag, fra cellenes indre liv via Galvani, Volta, Edison, Tesla og Bell helt opp til Elon Musk, SpaceX og til fjerne galakser. Boka krever ikke forkunnskaper.

Og bare så det er nevnt: Flere har funnet nøkkelen i denne boka til å forstå og løse egne helseplager. De viste seg å komme av noe de ikke trodde gikk an: elektrisitet.

Boka er både vakkert skrevet og interessant – nesten som en kriminalroman. Den beskrives som vår tids “Den tause våren”, boka av Rachel Carson som skapte den moderne miljøbevegelsen. Jeg får stadig eposter fra folk som forteller at det var denne boka som gjorde at de fikk øynene opp for hvor stor betydning elektromagnetiske felt har for helse og miljø, og hvordan vi nå forurenser og bryter ned økosystemene med WiFi, 5G og annet trådløst.

For omtale og tekstprøver fra boka, se bloggpost 24.10.2018

Boka bestiller du HER eller i bokhandelen.

I 3. opplag er det gjort noen få feilrettelser. Dersom du har 1. eller 2. opplag, kan du skrive ut et RETTEARK.

Einar Flydal, den 24. august 2020