“Det trådløse samfunn og livsmiljøet – En visjon i konflikt med biologien?”, 11.11. 10:00 – 15:30

kollasj 2020 EFDu er velkommen til seminaret som går av stabelen den 11. november i Litteraturhuset i Oslo – hva enten du kommer til Litteraturhuset eller skal se det på nettet! Seminaret er annonsert på nettsidene til Litteraturhuset i Oslo: HER.

Arrangør: Foreningen for EMF-reform, v/ Einar Flydal i samarbeid med Z-forlag

Full omtale av programmet

Programmet for seminaret kan åpnes/skrives ut HER (v.1,8).

Lokale arrangementer

Hele møtet strømmes direkte på nettet. Du oppfordres til å arrangere et møte der du bor, f.eks. på ditt bibliotek! Det trengs bare en stor TV/prosjektor m/ PC og tilgang til Internett. Reklameplakat for møtet du arrangerer, finner du HER. Deltakerne kan sende spørsmål til foredragsholderne underveis.

Se på nettet

Nettadresse blir annonsert på Litteraturhusets sider HER og på http://einarflydal.com seinest dagen før møtet. Ingen påmelding er nødvendig for å få adgang på nettet.

Påmelding til Litteraturhuset

Du melder deg på i skjemaet nedenfor. Plakat for å reklamere for møtet finner du HER. Heng opp og del ut!

På grunn av koronatiltak må vi regne med at det kun er 50 plasser i Wergelandssalen i Litteraturhuset, Oslo. Påmelding og navneregistrering er påkrevet. Bekreftelse om at du har fått plass i salen, vil først bli sendt ut ca. 25. oktober. 

 

Forhåndsbestilling av høstens bok 

Du kan nå forhåndsbestille cellefysiologen Susan Pocketts bok “Stråletåka – Helse- og miljøforurensningen fra mikrobølgene”, Z-forlag. Du har du den i postkassa før seminaret for kr. 300.- (Listepris: 330,-) Boka viser – faglig sterkt, men lett i formen og med tung faglig bevisførsel – hvordan forsvars- og næringsinteresser har skapt og vedlikeholder et narrespill. Og den viser hvordan helse og miljø ofres ved at det jukses med forskningsvurderingene.

Boka kan bestilles HER eller i bokhandlene!