Nå ligger foredragene om bevisene ferdig ryddet

Screenshot - 16.11.2020 , 15.49.39

Hvor gode er bevisene for at mikrobølgene vi bruker til alt trådløst, skader det levende livet?

De elleve innslagene fra seminaret “Det trådløse samfunn og livsmiljøet – en visjon i konflikt med biologien?” gir svarene – sett fra mange ganske ulike vinkler. Foredragsholderne er forskere med betydelig erfaring – dels innen stråling og helse, dels innen andre relevante fag og forskningsmetoder.

Nå ligger opptakene enkeltvis og ryddet for rusk på YouTube. Måtte riktig mange se dem. I arbeidet med å få bevisene fram er dette seminaret og boklanseringen nok et stoppested på veien. Og så går vi videre…!

De elleve innslagene, som hver er fra fem til tretti minutter, byr på mye sterkt budskap og interessant stoff. Og det er klar tale, like klar som i Susan Pocketts bok “Stråletåka – helse- og miljøforurensningen fra mikrobølgene“, som ble lansert på samme møte. 

Du behøver altså ikke lenger se råopptaket fra den direkte sendinga.  Se hvert innslag for seg på YouTube-kanalen EMFacets på din smart-TV eller PC. En egen spilleliste tar deg gjennom hele seminaret i tur og orden. Det er å anbefale, for flere innslag bygger på de foregående.

Seminaret ble sendt fra Litteraturhuset i Oslo den 11.11.2020. Det ble arrangert av Foreningen for EMF-reform v/ Einar Flydal i samarbeid med Z-forlag. Post-produksjon/redigering er gjort av Jan Erik Pedersen. Stor takk til ham!

I arbeidet med å få bevisene fram er dette seminaret og boklanseringen et stoppested på veien. Og så går vi videre…

 

Einar Flydal, den 16. november 2020

Referanse

Susan Pockett: “Stråletåka – helse- og miljøforurensningen fra mikrobølgene”, Z-forlag, 2020, 230 sider. (Kan bestilles HER eller i bokhandel.)