AMS: Rapporten om skitten strøm fra smartmålere på vei ut i verden

EMF Consults testrapport om skitten strøm i gamle målere i forhold til i nye AMS-målere er nå på vei ut i verden – i engelsk versjon. Den kommer til å vekke interesse i mange land.

For over alt gjør man de samme erfaringene som i Norge: En del får akutte helseplager av senderne, noen får dem selv om senderne er fjernet eller slått av: “Skitten strøm” kan forklare hvorfor.

Du kan laste ned den norske og den engelske versjonen nedenfor. En innledning gir deg sammenhengen. Du kan også hente den på ressurssiden sammen med alt det andre du kan laste ned gratis. Den norske versjonen ble publisert i bloggpost 19.10.2021.

En liten forklaring på “urimeligheten”

De som ikke kan begripe at slike svake felt kan bety noe som helst for biologien – for de er oftest svært svake, er i godt selskap.  Det gjelder nok de fleste av oss at vi syns dette virker aldeles urimelig. Men de har gjerne ikke  ennå forstått konsekvensene av at elektromagnetiske felt fra menneskelig produksjon er polariserte:

Enkelt sagt kommer bølgene “i takt”. De kan derfor påvirke biologien langt kraftigere enn den langt kraftigere energien fra f. eks. solstråler, som kommer “hulter til bulter”, upolariserte, slik at de ulike ladningenes elektriske trekk- og skyvkrefter oppveier hverandre. Polariserte bølger får altså langt sterkere trekk- og skyvekrefter på proteinene som danner ventiler i celleveggene, og åpnes og lukkes av elektriske ladninger. Og da er det faktisk slik at svært svake pulser er nok, mens biologien “stenger seg ned” når feltene blir for kraftige. (Du kan f. eks. slå opp i den store 5G-boka (Flydal og Nordhagen 2019, Del 1, ss. 91-113) om du vil ha flere detaljer.)

Men nok om det. Jeg skal følge spent med om rapporten fra EMF Consult blir spredt rundt i verden…

 

Einar Flydal, 28. mars 2022

Norsk original:

EMF Consult AS: Test av ledningsbundet spenningsstøy («skitten strøm») fra forskjellige generasjoner strømmålere, rapport 13.10.2021, pdf, med innledning av Einar Flydal og Else Nordhagen 19.10.2021.


696 Nedlastinger

 

Engelsk versjon:

EMF Consult AS: TEST OF CONDUCTED EMISSION («DIRTY ELECTRICITY») FROM DIFFERENT GENERATIONS OF ELECTRICITY METERS, report 13.10.2021, v. 2.0, with introduction by Einar Flydal and Else Nordhagen 28.03.2022, v. 2.0


588 Nedlastinger