Passer det med kafé- & pub-foredrag i Moss tirsdag den 14. februar?

Om det passer seg slik, får du herved en anledning til å rusle litt rundt i Mossebyens industrihistorie og deretter ta en øl eller te på Café Riis mens du får servert et underholdende og tankesprengende historisk foredrag om stråling, helse og miljø fra kl. 18:30 på tirsdag den 14. februar.

Tittelen er i seg selv omfattende nok til en helaften:

“Historien om den “svake” strålingen og hva den gjør med biologien – fra tidenes opprinnelse via Charles Darwins kapteins “stormglass” og fram til 5G, smartmålere og dagens helseplager”

Her er et utdrag av omtalen som arrangøren, Harald Wibye, har sendt ut, blant annet til lokalavis og lokalradio. Se om påmelding nederst i bloggposten.

“Tirsdag 14. februar har vi vært så heldige å få  Einar Flydal på besøk tii Moss som vil holde foredrag om stråling.  Nedenfor er en kort omtale av foredraget og om Einar Flydal. 

Foredraget holdes på Café Riis, Fossen 20, i Møllebyen i Moss Tirsdag 14 februar kl 18.30 til ca kl 20.30.

Dette er et meget interessant emne da vi er omgitt av mye stråling som har vist seg å være skadelig uten at myndighetene ønsker en regulering, med fornuftige grenseverdier.

Spesielt har det vist seg at  smartmålere og 5G  kan være svært skadelige.

Tittel på foredraget:

“Historien om den svake strålingen og hva den gjør med biologien – fra tidenes opprinnelse via Charles Darwins kapteins “stormglass” til 5G, smartmålere og dagens helseplager”

Omtale

Flydal tar tilhørerne med på en bredspektret reise gjennom forskningshistorien, moter og teknologiutvikling fram til dagens situasjon, der mikrobølgestrålingen i byer ligger på rundt 1 000 000 000 000 000 000 ganger den naturlige bakgrunnsstrålingen. Gjør det noe med livets forutsetninger? I så fall hva og hvordan? Og hva forteller forskningen? Er det slik som Strålevernet sier, at “ikke på 70 år har man klart å påvise at denne strålingen gir helseskade“?

Om foredragsholderen

Einar Flydal (73 år, cand. polit. og Master of Telecom Strategy) har arbeidet nær 40 år innen IKT og telekom. Han har vært aktiv i innføring av EDB, epost og videokonferanser i offentlig forvaltning og skoleverket, vært forsker og strategirådgiver i Telenor ASA og universitetslektor ved NTNU. Siden før han ble pensjonist i 2011, har han gravd seg ned i forskningen om helsevirkninger fra elektromagnetiske felt. Han har oversatt, tilrettelagt og skrevet sju bøker, nær tusen bloggposter og en rekke artikler om stråling, helse og miljø. Flydal er initiativtaker til en pilotrettssak om AMS-målere som er anket til høyesterett og avventer ankeutvalgets beslutning.

Påmelding

Det er begrenset med plass. Sprenger vi lokalene, vil arrangementet bli flyttet til et annet sted i Moss (melding kommer i så fall her på bloggen). Entré er satt til 100 kr. (VIPPS til 90049913 teller som påmelding, eller meld deg på HER og betal på møtet.)

 

Einar Flydal, den 8. februar 2023

PS. Husk at du kan VIPPSe uten å bruke trådløst bredbånd/WiFi: Bruk en vanlig Ethernet-kabel til ruteren din, og en adapter som passer til din mobil. Det gjør jeg. Se bloggpost 23.05.2020.