5G-seminaret i Bryssel: Videoene ser du her

Her finner du videoene av hele seminaret som ble holdt i Bryssel den 7. februar om 5G og helsevirkninger fra elektromagnetiske felt, omtalt i bloggpost 9.2.2023.

For den som er ukjent med problemsiden ved trådløs kommunikasjon, eller ønsker å vite om aksjonen mot mobiler som stråler mer enn grenseverdiene tillater, se el-overfølsomme fortelle om sin situasjon, eller som ønsker å vite hva som foregår i Europa på organisasjonsfronten, er de to timene godt anvendt tid. Innslagene er mange og korte. 

Du får også presentert EU-kommisjonens representant fortelle om visjonene for 6G.

Møtet ledes av Michele Rivasi, representant for det franske De Grønne (bildet).

Alt foregår på engelsk, eller med tolking til engelsk. Du kan slå på teksting (god) og automatisk oversettelse (ganske dårlig) ved å velge undertekst-symbolet og tannhjulet i nedre høyre marg av videorammen.

Del 1:

Del 2:

Programmet finner du her, uten mine kommentarer som sto i bloggpost 9.2.2023.

NB: Hvis du har statsborgerskap i et EU-land (ikke EØS) kan du undertegne oppropet til European Citizens Initiative to stop 5Ghttps://eci.ec.europa.eu/021/public/#/screen/home Når de 1 million signaturer, må Kommisjonen behandle deres klage.

Bor du i passe reiseavstand fra Moss? Da kan du høre på et storslått og morsomt foredrag om stråling, helse og miljø tirsdag 14. februar. Se bloggpost 7.2.2023.

 

Einar Flydal, den 11.02.2023