Den groveste forbrytelsen det går an å tenke seg …

Den groveste forbrytelsen jeg kan tenke meg, må være en som rammer alt liv på kloden. Å gi oversikt over en slik forbrytelse blir et hovedtema i foredraget jeg holder på restauranten Lanternen på Bygdøy onsdag 7. juni fra kl. 18. Dessuten blir det tid til spørsmål, mat og drikke.

Det jeg har i tankene, er noe som virker som en liten detalj i utviklingen innen trådløse teknologier, og at  de viktigste internasjonale standardiseringsorganene på området – IEEE, ICNIRP og et lite kontor som de kontrollerer i WHO – bevisst har droppet advarslene som de tidligere kom med. Det har de gjort til tross for at skadevirkningene er særdeles godt dokumenterte.

Noen rammes raskt – andre langsomt – og alle livsformers livsbetingelser angripes, og det på måter som er ukontrollerbare, uforutsigbare og kanskje uopprettelige. 

Vi snakker om skarpe, varierende elektriske pulser som blir stadig sterkere, skarpere, hyppigere og mer varierende i moderne elektronikk og kommunikasjonsteknologi: Forskning over mer enn hundre år har – gang på gang og stadig mer presist – påvist at slik pulsing forstyrrer og bryter ned livet på celle-nivå. Akutt for noen, over lang tid for mange flere. Og det gjelder alt liv som er undersøkt.

At temaet kan virke teknisk og litt vanskelig å forstå, gjør at det går under radaren til journalister, byråkrater og politikere. Ja, konsekvensene behøver strengt tatt ikke en gang å være forstått av de som utfører en slik forbrytelse. Derfor kan de til og med se teknologien som et positivt framskritt. AMS-målerne og 5G er typiske eksempler.

Men som sagt, mer om dette – med bilder, anekdoter, forskningsresultater og historiske fortellinger får du på Bygdøy onsdag. Plakaten for foredraget og programmet finner du HER. Påmelding til evenementet på restaurant Lanternen skjer via lenken https://app.checkin.no/event/57389. Arrangør er et firma som heter Wellbeing Journeys.

Det er nettopp derfor klagesaken om AMS-målerne for Menneskerettsdomstolen i Strasbourg er så viktig: Det trengs et gjennombrudd for at slik stråling kan skade. De som blir akutt syke, vet det, men får ikke aksept.

Vi trenger flere som støtter klagen til Menneskerettsdomstolen i Strasbourg. Du melder deg på HER med et konkret beløp. Du kan også støtte direkte til aksjonens bankkonto, som er 1813 19 02855 Foreningen for EMF-reform, som har aksjonens regnskap. Eller du kan VIPPSe til 760226 Foreningen for EMF-reform. Husk da å oppgi epostadresse!

Status for økonomien akkurat nå er som vist. Det kryper sakte oppover:

 

Einar Flydal, den 6. juni 2023