Gi tilbakemelding om 5G-seminaret!

kollasj EFDet var fullt hus på 5G-seminaret på Litteraturhuset, da den nye dokumentasjonsboka 5G og vår trådløse virkelighet – høyt spill med helse og miljø (590 sider, Z-forlag) ble lansert!

Takk til alle som deltok! Takk også til alle dere – mer enn 1 450 personer mandag middag den 28.10. – som har sett seminaret på nettet. For å se seminaret, klikk HER, eller gå til YouTube og søk på 5G og Litteraturhuset.

Fra alle dere som har hørt og sett seminaret i salen eller på nett, vil jeg gjerne ha tilbakemeldinger:

Jeg ber derfor at du besvarer følgende spørsmål. Du kan bare svare én gang. Jeg kan ikke spore din identitet.

Hvor fornøyd var du med seminaret?
Hvor viktig var seminaret for ditt syn på betydningen av elektromagnetiske felt for helse og miljø?
Hvis det fins en enkel innføringsbok, er jeg villig til å sette meg inn i hva jeg kan gjøre praktisk for å redusere min egen eksponering.

(Du kan laste ned et hefte med en del teknisk og praktisk informasjon og tips fra http://emf-consult.no.)

Jeg er villig til å legge penger i potten for å få gjennomslag i rettsapparatet for at eksponering for menneskeskapt EMF kan være et helse- og miljøproblem, og ikke må påtvinges folk.
Hvor viktig syns du strålevern bør være i norsk politikk i forhold til klimapolitikk?

(En slik undersøkelse basert på selvrekruttering gir selvsagt ikke nøytrale og objektive resultater. Og den kan manipuleres. Men gir gjerne en rett retning likevel, får vi tro.)

Har du andre kommentarer? Send dem inn HER.

Vil du motta en epost når det kommer nye bloggposter? Registrér deg i menyen på hovedsida.

 

Strålevern i praksis betyr å gå i mot AMS-målerne

AMS-målerne som monteres i de tusen hjem, bruker pulsmønstre som er svært bio-aktive. AMS-målerne den eneste mikrobølgekilden i huset du ikke kan slå av om natta. De sender pulser av nettopp det slaget som ikke fanges opp av dagens grenseverdier. Mange får “diffuse, uforståelige” helseplager av dette. Se deres historier HER.

De siste årene har ildsjeler og innsamlingsaksjoner investert sin tid og mer enn 1 million NOK i juridiske utredninger, brev, skriv og rådgivning for å få gjennomslag i kampen mot disse målerne. Underveis har vi bygget opp dokumentasjon som skal holde i retten. Se under. (Tilsvarende aksjoner foregår i mange land.)

I løpet av sommeren samlet inn 602 000 kroner (pluss litt til) og skulle få kjørt AMS-målerne for retten!. Vi vant alle slagene vi engasjerte oss i – ved at nettselskapene “feiget ut”: De trakk stengningstrusler tilbake og fant andre løsninger. Dermed fikk vi ikke den juridiske avklaringen vi ønsket. Bransjeforbundet Norges Energi ønsket heller ikke å bidra til noen avklaring. Vi fikk spredt informasjon, hjulpet hundrevis og skapt maler til praktisk bruk: NVE og OED har rundt 1 000 AMS-klagesaker bare i 2019.

Men nå er kassa er tom. For at vi nå skal få kjørt en sak for tingretten og investeringen ikke skal være bortkastet, må vi fylle opp kassa igjen. Vi arbeider nå med å få i gang Vi tar AMS-målerne for retten, Trinn 2: Vi har flere aktuelle pilotsaker, og pengene trengs raskt. Mer om dette kommer i løpet av få dager. Fru Justitia er noen ganger uforutsigbar, og vi må sikre oss best mulig.

Flere har tatt kontakt for å få bidratt økonomisk selv før formalitetene er på plass. Dersom du ikke vil vente, kan du bruke på VIPPS til 90049913 (merk: AMS), eller til Foreningen for EMF-Reform, kontonummer: 1813.19.02855.

 

Einar Flydal, den 28. oktober 2019

 

Noen relevante dokumenter for jurister

(De følgende dokumentene kan bestilles eller lastes ned HER hvis ikke annet er nevnt.)

Advokatfirmaet Erling Grimstad AS og Einar Flydal: Smartmålerne, jussen og helsa, Z-forlag, 2018, (69+207 sider). Mer omtale og for å bestille som bok: HER.

Advokatfirmaet Schjødt AS: Juridisk betenkning: Stengning av strømabonnement pga manglende målerinstallering, Advokatfirmaet Schjødt AS, 2.6.2019 (For omtale se bloggpost 05.06.2019.)

Advokatkontoret Simonsen, Vogt, Wiig: Vurdering av nettselskapers rett til å stenge strøm, notat ved Senioradvokat Nikolai Brøvig og partner Arne Oftedal, Advokatkontoret Simonsen, Vogt, Wiig, 19. november 2018.

Christian F. Jensen: RESPONSUM om hvorvidt det vil være i strid med menneske- og miljøretlige regler at etablere 5G-systemet i Danmark, 2019, Christian F. Jensen Advokatfirma, Bonnor Advokater, Holte, Danmark, 74 sider. (Inngår i 5G-boka, under)

Flydal, E & Nordhagen, E: 5G og vår trådløse virkelighet – høyt spill med helse og miljø, Z-forlag, 2019. Mer omtale og for å bestille: HER.

Østby Aarskog Advokatfirma AS: Fritak fra AMS-målere – En rettslig vurdering av om det er anledning til å kreve gebyrer fra forbrukere, Østby Aarskog Advokatfirma AS, 2019.

Kåss, I W og Halmøy, S: Skadevirkninger av stråling fra trådløs teknologi og annen EMF er godt dokumentert – Kildesamling: Forskning og advarsler fra fagfeltet, Folkets strålevern, 25.05.2018, https://www.dropbox.com/s/uj27lzl3vdifwx6/Kildesamling-2018-05-25.pdf?dl=0