Smartmåler-historier

85. Anonym kvinne, 13.04.2018:

Jeg fikk øresus og hodepine av AMS-måleren. Om natten slet jeg med søvnen, hjertet dunket mye. De tok ut senderen etter at jeg fikk legeattest og det ble da bedre synes jeg. Jeg er fra før av sensitiv og har madrass som tar bort stråling, Har Biozen-chip på mobil og datamaskin. Tåler noe, men merket det veldig: Jeg klarte ikke å være på min Samsung mobil eller holde den uten at det prikket og verket i hele hånden. Chipen hjalp, syns jeg. Ville bare skrive min historie. Er utrolig sint på at vi må ha disse AMS-målerne! Strømmen er mye dyrere!

84. Anonym kvinne, 25.04.2018:

Jeg og min datter har siden to målere kom i hus 28. februar (hus med 5 leiligheter) vært syk. Det begynte den 3. mars. Vi trodde vi fikk influensa uten feber, verk i hele kroppen, ingen energi, helt totalt utmattet, urolig/nervøs lignende.

Vi er fremdeles ikke kommet oss. Vi har uro og våkner én gang i timen om natten, noe jeg aldri har gjort da jeg alltid har sovet godt. Jeg har fått eksem på hendene for første gang. Begge er blitt veldig deprimerte, vi har så like symptomer at det er rart.

Min datter (21 år) har sterk leddgikt men har i de siste to årene gått på biologisk medisin som vi oppbevarer i kjøleskapet. Vi setter sprøyter én gang i uken på henne.  [EF: se om dette under Spørsmål & svar.]

I 1,5 måned nå har ikke medisinene hatt noe særlig effekt. Hun har fått mye leddsmerter igjen og har vondt for å gå ut, trene, m.m. Jeg kontaktet nettselskapet og de sa jeg måtte få legeerklæring hvis de skulle se på saken. Så nå må jeg bestille legetimer og håpe det går bra.

83. Anonym kvinne, 04.05.2018:

Jeg fjernet all trådløs kommunikasjon for mange år siden, grunnet noe ubehag. Ble helt bra etter kort tid. Da AMS ble installert i mai 2017, kom etter hvert følgende reaksjoner: søvnproblemer, hodepine, hukommelses- og konsentrasjonsproblemer, frysninger, kalde hender og føtter, ekstrem tørste, nedsatt energi, øresus.

Min fastlege skrev ut attest umiddelbart, jeg kontaktet nettleverandør, og de kom dagen etter og fjernet kommunikasjonskortet. Men det var for sent. Jeg er nå blitt eloverfølsom.

Ikke lenge etter at jeg hadde blitt eloverfølsom, var jeg på besøk hos familie. Jeg ble så dårlig at jeg måtte forlate stedet. Fikk senere vite at de nylig hadde fått installert AMS. Noe senere på høsten i fjor, var jeg på besøk hos noen som fikk installert AMS mens jeg var der. Jeg ble helt utslått (hodepine, kvalme, frysninger, generelt uvel).

Øresusen blir verre og verre, jeg må ut for å få fred. Så snart jeg kommer meg ut av huset, forsvinner øresusen. Den er for tiden det mest plagsomme. Å ta et varmt bad hjelper også. Etter bare noen minutter blir det helt stille i hodet.

Jeg fjernet altså alt trådløst for lenge siden, ble så frisk, men ble så påtvunget av myndighetene en trådløs enhet som har ødelagt mitt liv. «Vidunderlige nye verden». Hvorfor finner vi oss i det?

82. Odd Magne Gram, 03.04.2018:

Hei. Jeg vil fortelle litt om meg selv og hva jeg ser av mange andre mennesker som ikke tør å si ifra:Jeg besøkte søsteren min i Lillestrøm ca 1 gang i mnd da jeg kom inn døren en gang i fjor så datt jeg mot veggen. Jeg gikk ut igjen og inn på ny og svimlet igjen og fikk hodeverk spurte om der hadde skjedd noe her.- Ja, de var og skiftet måler og det nyttet ikke og kaste de ut, sa hun.Jeg prøvde å sitte i andre enden av huset da det hadde gått. Etter ca. 2 timer begynte jeg å forsvinne inni meg. Brystet knyttet seg, armen sviktet, den ene fingeren sviktet, hodet hovnet litt opp, osv. De fikk dratt meg ut av huset og etter en stund så gikk det litt tilbake.Jeg fikk fritak fra måleren hjemme, men den dagen de startet opp fra naboene ble det etterhvert helt jævlig. Det suser og pulserer hele tiden. Jeg våkner hver time da skal vel de vite boksene som står ved trafo’ene og de i stolpene rundt ha info. Det varer ca. 2 timer døgnet rundt. Det freser så inni granskauen att hodet låser seg. Jeg kjenner hva det gjør med kroppen. Hodet blir helt stivt. Så går det ned bak i ryggen og så sprer det seg i kroppen. Det freser også opp de plassene du feiler noe. Jeg har også vært i nærheten av de hvite boksene. Holdt på å dø 3 ganger. Hvis jeg går forbi noen hus som har de målerne så blir hodet stivt og jeg får hodeverk. Hvis jeg går på stranden og til og med i skogen så freser og pulserer de målerne. De er lett å kjenne igjen. I noen butikker er der en slike og der går det ikke an å være.Folk for hodeverk selv om de var helt fine før de installerte målerne. Jeg kjenner flere som våkner om natta og sier at det suser i heile huset. De får ikke sove skikkelig, bare drømmer og så videre. Jeg har nå utviklet meg så ille at jeg kjenner pulseringa av målerne og fresinga av de hvite kassene og hva de gjør med kroppen. De blander seg også sammen med andre strålekilder og gjør det mye verre. Jeg testet dette ved å skjerme med forskjellige ting: tok hønsenetting og jordet den, malte vegg med spesialmaling og jordet den, tok spesialnett og jordet det. Ingen problem å stoppe mobil og strøm, men AMS’en gikk rett i gjennom. Da tok jeg en 1 mm jernplate og satte ute. Strålingen går rett i gjennom, rundt og over, også om du jorder plata. Strålingen går igjennom hus, den stopper ikke. Da snakker vi om de hvite boksene, og målerne er nesten like ille.Du mister også hukommelsen. Jeg kan ikke besøke noen nå som har de målerne. De er farlige. Jeg har ikke noe liv lenger. De har fratatt meg det. Samboeren har også begynt og merke det etter noen måneder. Vi mistet også hunden og nå ser jeg katten har begynt å merke det også. Jeg kunne fortalt mye mer, men dette holder.

81. (fjernet dublett. Se nr. 75).