Smartmåler-historier

125. Tom Helge Sørhus, 15.01.2019:

For tre fire år siden ble 4G-basestasjoner montert her på Ålgård, uten at vi brydde oss noe om det. Den høsten ble det ikke gjort stort hjemme hos oss. Vi var trette og uopplagte, men tenkte ikke på at disse mastene kunne ha noe med saken å gjøre. Da visste vi heller ikke hvor de var plassert. Senere på vinteren fikk jeg kløe i pannen og hadde det i to år. Da forsvant det, men ble erstattet av en vibrering i brystet. Trodde jeg hadde hjertefeil og gikk til legen. Han fant ingenting og heller ikke på EKG osv..

For to måneder siden ble jeg sykemeldt, og ble dermed mye hjemme, og i løpet av den måneden fikk jeg tinitus som jeg har fortsatt. Så støtte jeg på en tidligere kollega som hadde erfaringer med mobilstråling og så kjøpte jeg en måler. Har en verdi på ca 0,3 volt/meter hjemme, det er nok til å gi tinitus har jeg erfart.

Har nå måleren med meg overalt og får jeg tinitus sjekker jeg måleren . Den lyser da alltid på 0,3 eller høyere (som tilsvarer over 250 µW/m2). Har jeg ikke tinnitus, lyser den på 0,1 eller lavere.

 

124. Linda Nyborg, 53, 12.01.2019: 

Jeg har i over 2 år motsatt meg «smartmåler», og har den heldigvis ikke. Min motstand kommer av at jeg i mer enn halve livet, er nå 53 år, har kjempet med uhelbredelig, livstruende kreft.

I alle disse årene har jeg kunnet merke at elektromagnetisk stråling påvirker min kropp, min helse, alt fra fjernkontroller, mobil, wifi og lignende. Jeg merker stikking i huden, kribling, uro og mister energi. Etter at maset om «tvangsinstallering av smartmålere» begynte, har det medført stress og uro, hvilket er svært ugunstig i min situasjon. Hver dag er en kamp for livet, siden det ikke fins medisinsk behandling for min diagnose.

Da min mor fikk kreft i sommer, dro jeg nordover for å være der i 7 uker. Min tumor i buken, som har «ligget stille» i mange år, fordoblet seg i løpet av disse ukene. Hvorfor?
Mine foreldre bor i en blokk med 48 leiligheter, og det er installert «smartmålere».
Mine netter der var urolige, formen endret seg gradvis og til slutt var jeg nødt til å dra.
Resultatet er at min livskvalitet er betraktelig endret. Overskuddet er vekk. Jeg har sterke smerter i buken natt og dag. Jeg har sett at forskere gjentatte ganger har funnet at eksponering for elektromagnetiske felt kan stimulere kreftveksten.

Jeg jobber hardt videre med å stanse veksten i min tumor, vha riktig kost, detox, meditasjon og oppholder meg mest i eget «smartmåler»-fritt hjem. Og slik skal det fortsatt være, fordi jeg gambler ikke med egen helse.

Min helse = mitt ansvar!

 

123. Anonym, 12.01.2019:

Vi har to små barn i familien på tre og fem år. De har fått installert AMS hjemme hos seg. De to små har utviklet søvnproblemer pga AMS-måleren, tror jeg da. Når de er hos oss som ikke har fått AMS installert, sover de hele natta uten problemer. Jeg har nektet Skagerak Energi to ganger å installere AMS sålenge de ikke kan gi meg en skriftlig garanti om at den måleren de vil tvangsinstallere i mitt hus ikke er helseskadelig. En slik garanti har jeg foreløpig ikke fått, og jeg tror heller ikke at jeg får det. Hilsen bekymret bestefar.

122. Anonym kvinne, 01.01.2019:

(Tre avsnitt fjernet etter ønske fra innsender. De handler om helseplager fra WiFi: dårlig søvn, hodesmerter.)

I mai 2018 fikk jeg låne en hytte uten trådløst nettverk og uten smart strømmåler og med stor avstand til de nærmeste naboer. Dette skulle gi meg en etterlengtet mulighet til å hente meg inn igjen. Jeg kjente et ubehag da jeg ankom hytten. På noen steder i huset ble jeg uvel av å oppholde meg. Om natten ble jeg svimmel. Det føltes som om jeg lå på et bølgende hav. Jeg sov ikke den natten.

Min samboer fattet mistanke neste dag og åpnet sikringsskapet. Der var det installert en smart strømmåler uten at hytteeier hadde fått beskjed om dette. Denne var av en type som sendte sterkere signal siden det var større avstand til mottaker-enhet enn hva vanlig var. Vi satte opp en metallplate mot senderen til strømmåleren. Dette gjorde at jeg fikk sove de neste nettene, men oppholdet ga meg ikke det løftet jeg hadde håpet på. Så godt som alle hus og hytter har nå fått smarte strømmålere. Jeg opplever nå at jeg er i ferd med å bli en flyktning i mitt eget land. Hvor skal jeg bo?

 

121. Anonym mann, 21.12.2018:

[Denne personens opprinnelige historie står som 100. Anonym mann, 15.07.2018 nedenfor. Den følgende teksten er en oppfølger fra samme person nå et halvt år seinere, etter at han og kona gjorde noe drastisk: flyttet langt bort til helt andre omgivelser. EF]

Det overrasker meg at det ikke er noen som ser en kobling mellom elektromagnetisk stråling og ME: Jeg tenker på familien i Sverige hvor foreldrene tok livet av sine barn og deretter seg selv, fordi barna hadde ME. Da jeg leste tilsvar fra såkalte kyndige personer, tenkte jeg at det er på tide å varsle  om meg selv:

Min kone og jeg flyttet fra en by nær Oslo og midtveis nordover da det ble installert bredbånd fibernett og smartmålere i blokka hvor vi bodde. Da var jeg så syk at jeg ikke trodde jeg skulle leve ett år til. Etter 4 måneder her på gårdsbruket der vi nå bor, med deaktivert sendemodul i smartmåleren, er helsa på et nivå jeg ALDRI trodde det var mulig å oppnå igjen. Jeg sliter litt ennå, men ME-anfallene med total energisvikt blir sjeldnere og sjeldnere. Svimmelhet er borte. Likeså Parkinsons-kjelvingen. Muskulaturen virker igjen, og hukommelsen har blitt upåklagelig.

Jeg tror at alt dette har vært forårsaket av smartmålere, mobilsignaler og muligens LED- og neon-belysning, da jeg fortsatt alltid får energisvikt på kjøpesentre.