Smartmåler-historier

95, Arnfinn Kaaby, 06.06.2018:

I går var på besøk hos noen bekjente av meg. Det varte ikke lenge før jeg hørte at det begynte å pipe og suse i ørene mine. Så tok jeg en titt i sikringsskapet. Der så jeg Kaifa Nuri AMS-måler. På utsiden av sikringsskapet var det montert en antenne rettet mot huset beboeres soverom.

Jeg anbefalte dem å flytte til ett annet soverom, langt bort fra sikringskapet. De svarte de hadde et soverom i kjelleren. Dette huset har hovedinngangen i kjelleren.

Så begynte jeg å forklare hva en AMS-måler er og om overvåkningen av ens strøm forbruk og hva en hadde på akkurat nå og at den sendte elektromagnetiske pulser hvert 0,6 sek døgnet rundt. Med 800 milliwatt. Dette påvirker ens hjerne, hjerte og celler i kroppen.

Dette var de ikke klar over fikk jeg til svar fra dem.

Så var jeg der en liten stund til før jeg måtte dro fra dem. Nå var piping og susing i ørene ganske høy. På veien til min campingvogn på det stedet jeg jobbet på var pipingen og susingen høy. Framme i vogna la jeg meg å sove. Når jeg våknet i dag var pipingen i ørene forsatt der bare litt svakere.

Jeg har vært å sett i sikringskapet på den jobben jeg er på nå. Der er det en Kaifa Nuri AMS måler uten en utenpåliggende antenne. Det viser seg at eier av bedriften nylig har fått hjerteflimmer og har nå valgt å avvikle bedriften sin.

Så til min frue… Sist høst ble det montert to stykk AMS-målere hos oss. En i huset og en i pumpehuset ca 8 m fra huset med antenne på utsiden av sikringskapet.

Jeg reiste bort på en jobb like etter at målerne var blitt montert. Jeg ble der til fruen ble akutt ble syk og min sønn på 15 år i samarbeid med sin mor tilkalt ambulanse fra Lakselv. Vel framme fått undersøkt henne ble det konstantert at hun hadde fått hjerteflimmer og hun ble sendt i ambulanse til sykehus. Etter noen dager ble hun sendt hjem igjen. Fra da av var jeg hjemme til midt i januar før jeg reiste tilbake på den jobben jeg hadde. Der var til slutten av mars. Ikke lenge etter ble fruen dårlig igjen og sendt på ny til sykehus, denne gangen med ambulansefly til Kirkenes. Mens hun var der hadde hun flere hjertestopp. Så kom en lege fra ferie og tok fatt og fikk sendt henne til UNN Tromsø. Der fikk de gjort noe med hjertet hennes.

Rett etter påske flyttet jeg ut av huset og inn i campingvognen som står parkert ca 70 m fra huset p.g.a all pipingen og susingen i ørene mine. Etter som tiden og ukene gikk ble det mye mye mindre piping og susing i mine ører.

Siden har jeg bodd i campingvogn.

Etter besøk hos mine bekjente i går så peip det igjen i mine ører..

Hva har skjedd med mine hjerne, hjerte og celler etter å blitt utsatt for en stor dose av elektromagnetiske pulser? Er jeg blitt permanent overfølsom nå? Det kan kanskje virke slik.

94. Kirsten Askjær, Silkeborg, Danmark, 03.06.2018:

Jeg har været syg af mikrobølger fra mobiltelefonmast og mobiltelefon siden 10. december 2001, hvor masten tæt på vores hus i Danmark, blev startet op.

Jeg og min mand tåler ikke mobiltelefon og har fastnet og kabelført computer. Hertil kommer de unødvendige smartmåler, som også bliver monteret i vores hytte, højt oppe i bjergene i Nordfjord i Norge. Hvor vi kun har elopvarmning om vinteren og en elvarmer til vand, ellers ingen elektriske apparater.

Elmåleren sidder inde i huset i kælderen, under soveværelset og stuen. Hvis det lykkes for Stryn Energi at få smartmeteren sat op imod vores viljer, så kan vi ikke længere bo i vores hytte, og må sælge den, hvad vi så nødig vil. Men helsen er vigtigere en en dejlig hytte i Nordfjord.

Vi kan fint leve i hytten helt uden strøm fra Stryn Energi, det er en anden løsning. De kan tage deres måler ned, så er vi færdig med dem, og så finder vi en batteri-løsning og gasopvarning til varmt vand. Jeg tåler ikke smartmeteren, og går ikke til lægen med mine mange symptomer, jeg har ikke brug for mere latterliggørelse.

Jeg har igennem de sidste 15 år skrevet min historie i bogen » Styrk livet og kom ud af mikrobølger, før det er for sent» (ISBN 978-82-93294-14-6), i et håb om at den kan hjælpe andre. Denne bog er et resultat af en kamp for at holde sig selv og omgivelser, familie og venner samt landet og jorden fri af de fremstormende mikrobølger/radarbølger og TETRA-bølger. Det har medført et intenst studie af alt hvad der findes af videnskabelige undersøgelser af skader på det levende liv, når mobiltelefonen anvendes overalt i samfundet, når teleselskaberne med regeringernes økonomiske støtte overtager samfundet og jorden mere og mere. Det som gør mest ondt er, at meget få tager hensyn til børn og unges uudviklede hjerner. Det er den opvoksende generation, som bliver bestrålet 24 timer i døgnet, og vi kan kun frygte det værste og håbe det bedste.
93. Anonym mann, 01.06.2018:Jeg har fått min fastlege til å utstede erklæring om jeg ikke ønsker installert smart måler i mitt hjem:Jeg er eier av en leilighet i Bergen som var utleid i ett år (2016 – 2017). I utleieperioden kom BKK og installerte smart måler uten å kontakte meg som eier. Det var først etter leieperioden var over at jeg oppdaget ny strømmåler.Siden leiligheten var planlagt for salg, lot jeg det være, men kontaktet BKK for å få en forklaring på hvorfor jeg som eier ikke ble kontaktet før målerskifte. Fikk da til svar at BKK ikke var forpliktet til å kontakte meg. Leieboer hadde naturlig nok sluppet BKK inn uten min viten.
Jeg hadde planer om å bruke leiligheten ved noen anledninger før salg. Jeg har i de siste sju årene vært plaget med hodepine på høyre side uten at leger har kunnet konstatere noen årsak. Etter ca to dager i leiligheten merker jeg vesentlig økt hodepine. Dette gjentok seg hver gang jeg var på overnatting der. På grunnlag av dette fikk jeg min fastleges hjelp til attest.Jeg har snakket med OneCo som skal foreta utskiftning av måler i mitt hus. De opplyser at fjernleser/kort blir fjernet på stedet før montering.Jeg kommer til å ta video av fjerning av kortet. Jeg har nå fått verifisert at når kortet er tatt ut, skal ikke måleren kunne sende ut stråling etterpå. Som du sikker forstår, så stoler jeg ikke på andre enn meg selv når det gjelder smartmålere og den arrogansen visse etater praktiserer. Sitter igjen med inntrykket at folk blir mindre og mindre verdt i vårt samfunn.92. Anita, 30.05.2018:

Jeg er ei dame som har vært frisk hele livet. Har bare hatt en forkjølelse. Og etter at jeg fikk installert smartmåler har jeg fått betente blemmer på begge hendene og i ansiktet.. Jeg har en dirrende rar følelse i kroppen som ikke kan forklare og har høy puls og sover nesten ikke… Jeg er veldig redd og håper jeg for byttet den til den gamle, eller vet jeg ikke hvordan det vil gå…
91. Anonym kvinne, 24.05.2018:

Jeg har fibromyalgi og har hatt det i noen år. Men i ganske mild grad. Smerter som flytter seg rundt i kroppen. Lært å leve med det og holdt det i sjakk ved å trene jevnlig.

Trening har gått greit frem til nytt år. På nyåret blir jeg plutselig verre, verker mye i rygg, hofter og nedover bena til under føttene. Vonde kneledd. Sover dårlig om natten. Hjelper ikke med trening – det blir verre etter på. Har vært hos legen og blir nå sendt til utredning.

Så slo det meg at vi fikk instalert nye strømmåler 28. desember 2017. Og har tenkt på om det er årsaken til at smertene har økt. Har også lagt merke til at når jeg er på jobb så er det ikke så ille.

Synes det er påfallende at jeg plutselig har blitt så mye verre. Og det er faktisk først nå jeg har tenkt på måleren.